Ferran Palau i Anna Andreu, protagonistes a la Nit Brunzit

Els Vespres al Pati, a Martorelles, inclouen un toc del festival Brunzit

Cultura

Ferran Palau actuan al Nits de Primavera, del Primavera Sound, el 2020
Ferran Palau actuan al Nits de Primavera, del Primavera Sound, el 2020 | Mar Vila / ACN

Martorelles

Aquest dissabte tindrà lloc la tercera sessió de Vespres al Pati (VAP) organitzat pel consistori a Carrencà. Els espectacles d'aquest cap de setmana són musicals, concretament dos concerts de Ferran Palau i d'Anna Andreu, que rememoraran el festival brunzitaire, que enguany no es podrà celebrar.

D'una banda, el músic Ferran Palau entomarà l'escenari de la Nit Brunzit per presentar el seu darrer disc, Parc, un àlbum del qual assegura que és probablement el seu treball "menys meditat". Palau va cofundar el 2003 el grup de música Anímic. En paral·lel, el 2012 va començar la seva carrera en solitari, inicialment amb un estil folk i de cançó d'autor que ha derivat cap a l'indie i la música alternativa actual.

D'altra banda, l'Anna Andreu hi portarà el seu disc de debut en solitari, Els mals costums, publicat el 2020 i que l'ha elevat a un lloc reservat per a pocs privilegiats de l'escena catalana. Andreu havia coliderat el projecte Cálido Home i després de dos anys de silenci musical, s’acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arrodonint un projecte ja per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

Les entrades per a la Nit Brunzit tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir a martorelles.cat/entrades.

Anna Andreu actuant també just abans de Ferran Palau, al Nits de Primavera | Mar Vila / ACN

 

Edicions locals