David Victori serà dimarts al Torras Villà per parlar del seu film 'No matarás'

L'acompanyaran Balter Gallart, director artístic de la pel·lícula, i Gerard Oms, coach d'actors

Cultura

David Victori
David Victori | Arxiu / ACN

Dimarts, 20 de juliol a les 22 h, es projectarà la pel·lícula No matarás de David Victori en el marc del Cinemafreshhh - Festival de Cinema a la Fresca de Granollers i dins del Cicle Gaudí. La projecció comptarà amb la presència del director manresà, David Victori; de Balter Gallart, director artístic de la pel·lícula, i de Gerard Oms, coach d’actors.

Tots tres conversaran amb els assistents des d’una hora abans (a les 21 h) al mateix Parc Torras Villà. Per tal d’accedir-hi, caldrà reserva prèvia i exclusiva per a la conversa.

El protagonista de la pel·lícula és el Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt. Decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà aquesta nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada duran al Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar.

Edicions locals