Pau Garcia, campió d'Espanya absolut amb rècord del món

El patinador paretà s'imposa a l'estatal de patinatge artístic del Pavelló Joaquim Rodríguez

Esports

Pau Garcia, campió d'Espanya absolut amb rècord del món
Pau Garcia, campió d'Espanya absolut amb rècord del món | FEP

Parets del Vallès

Pau Garcia ha guanyat l'únic Campionat d'Espanya que li faltava, l'absolut. El patinador paretà va celebrar dissabte el títol estatal al Pavelló Joaquim Rodríguez, una pista on va fer els seus primers exercicis fa anys. L'estatal el va celebrar el Club Patí Parets amb èxit amb els millors patinadors absoluts i júniors.

Pau Garcia, format al CP Parets i ara a les files de l’Artistic Skating Cunit, va imposar-se amb un nou rècord del món. Garcia va obtenir una puntuació de 280’7 punts, superant el rècord de puntuació que ell mateix havia establert en 266’23 punts al Campionat de Catalunya. Amb aquesta victòria, a més, Pau Garcia va obtenir l’únic títol estatal que li mancava, i ja pot dir que ha estat campió d’Espanya en totes les categories.  

En femení, la molletana Sílvia Rodríguez, del CP Parets, va acabar el campionat en cinquena posició que, finalment, se la va endur la patinadora del CPA Caldes d’Estrac, Carla Escrich.

Pel que fa a la categoria júnior masculina, cal destacar l’actuació del patinador del Club Patí Parets, Bruno Marco, que va aconseguir pujar al podi en la tercera posició, i del seu company, Pau Berbegal que finalment va quedar en sisena posició. També va tenir una bona representació paretana amb la sisena i setena posició de l’Aina Martín i la Carla Méndez respectivament. L’or el va aconseguir la patinadora del CPA Ripollet, Claudia Aguado.

Edicions locals