Martí Serra torna a l'ECG després d'una temporada a Vilassar de Mar

El club també incorpora el davanter José Enrique, del Terrassa, i el migcampista Jandro Sánchez, de l'Horta

Esports

Martí Serra torna a l'ECG després d'una temporada a Vilassar de Mar
Martí Serra torna a l'ECG després d'una temporada a Vilassar de Mar

L'EC Granollers ha anunciat els tres primers fitxatges de la nova era de Javi Pérez, que aposta pel jovent en jugadors amb experiència en la Tercera Divisió. El club ha comunicat la incorporació del davanter José Enrique, de 20 anys; el migcampista, Jandro Sánchez, de 20 anys; i el retorn del defensa central, Martí Serra, de 22 anys.

Serra torna al Camp Municipal del Carrer Girona després d'una temporada al Vilassar de Mar, també de la Tercera Divisió. El defensa central complirà una segona etapa a l'ECG amb l'objectiu de ser un eix decisiu a la defensa. El de Cardedeu va complir un primer cicle de dues temporades després de jugar en edat juvenil a Almeria. 

El migcamp es reforça amb la cessió d'una temporada de Jandro Sánchez, format al Girona, i que la temporada passada va començar-la al filial gironí i va acabar la segona volta a l'Horta, també de la Tercera Divisió. És un migcampista amb arribada perquè a l'equip barceloní en 14 partits va marcar quatre gols. A més, la campanya passada també va debutar en un partit del primer equip del Girona, a la Segona Divisió espanyola. 

L'atac incorpora José Enrique, que enguany complirà la seva segona temporada com amateur després de completar una al Terrassa, de la Tercera Divisió. Va disputar 14 partits i va marcar un gol. El davanter ha estat format a la Damm, el Jabac i Terrassa i el Sabadell, d'on és. 

Edicions locals