'No és un mal sorteig, juguem contra el quart equip de Macedònia i la tornada és a casa'

El tècnic Antonio Rama valora l'eliminatòria contra el Prolet 62, que assenyala 'que no serà gens fàcil'

Esports

| Xavier Solanas / BMG

El Fraikin Granollers ha evitat als equips potents del sorteig i disputarà la primera ronda de la lliga europea EHF contra un rival assequible, el Prolet 62, de Macedònia del Nord. L'entrenador Antoni Rama és conscient que el conjunt granollerí no ha sortit mal parat de Viena. "El sorteig podia haver estat pitjor, evidentment. El fet que el Prolet 62 sigui el quart equip de Macedònia, i que la tornada la juguem a casa, no és un mal sorteig", analitza el tècnic granollerí.  

Tot i aquesta primera valoració positiva, Rama adverteix que l'eliminatòria serà molt dura perquè els equips macedonis són complicats. "Els equips macedonis tenen una lliga duríssima amb equips extremadament forts i contundents, seran molts i molt durs. Haurem de treure un bon primer partit per a després la tornada tancar l'eliminatòria a casa", assenyala Rama, que afegeix no serà gens fàcil: "potser de les coses més complicades i més dures sigui el fet de viatjar a Macedònia i jugar un partit a Macedònia. Veurem que ens trobem allà d'ambient, arbitratge i duresa extrema, que entenc que així serà". 

A més, Antonio Rama admet que "és una competició complicada, que ens ha vingut gairebé de regal d'última hora i intentarem aprofitar aquest sorteig i doble partit amb el Prolet 62, que no serà gens fàcil". 

Edicions locals