Les imitacions més populars de Pep Plaza, amb un toc musical

Les colles posen humor a les nits amb Toni Moog, Alberto Demomento i Guillem Estadella

Cultura

Les imitacions més populars de Pep Plaza, amb un toc musical
Les imitacions més populars de Pep Plaza, amb un toc musical | Pep Plaza

Les facetes d’humorista i músic de Pep Plaza surten a escena amb la proposta de l'espectacle musical Jazz som aquí! L'actor català mostrarà a l'Envelat les seves millors imitacions i estarà acompanyat en tot moment amb la Big Band Jazz Maresme. Plaza és conegut per les seves infinites imitacions, tot i que en aquesta ocasió ell mateix presentarà també el seu domini musical. L'actor s'atrevirà a cantar i tocar la guitarra, al mateix temps, per fer delícies les oïdes mentre completa amb la seva veu alguns dels seus personatges més esperats.

El televisiu Pep Plaza cantarà al públic molletà i costarà reconèixer qui és qui d'amunt l'escenari amb el micròfon en mà. Amb els ulls tancats, la graderia podrà escoltar cantants tan coneguts com ara Joaquín Sabina, Joan Manel Serrat, Lluís Llach o, fins i tot, Elvis Presley. Això sí, amb arranjaments especials amb un toc d'humor. Des que l'actor va entrar dins l'elenc d'imitadors del programa Polònia, de TV3, hi ha imitacions indiscutibles i esperades. Entre aquestes, de les més volgudes, la de l'entrenador Pep Guardiola, el columnista Quim Monzó, l'humorista Eugenio, el polític Mariano Rajoy o els televisius Bertín Osborne i Jordi González Tot plegat, l’humorista farà un viatge a través de cançons i personatges que aniran apareixent durant l’espectacle.

Demomento i Toni Moog, doble ració d'humor àcid

La nit de monòlegs de Morats serà un 2x1 d'humor àcid, crític i sense pèls a la llengua. El televisiu i clàssic Toni Moog es compaginarà amb el talent d'Alberto Demomento. Els dos monologuistes portaran en escena el seu particular humor, que no deixarà el públic indiferent. De la doble ració, el més conegut és Toni Moog, que fa anys que volta per programes de televisió catalans i estatals. A més, el seu espectacle ha batut rècords amb més d'un miler de representacions en teatres catalans. Pel que fa Alberto Demomento, és un còmic habitual còmic de les sales de monologuistes pel seu humor surrealista.

El 'pollastre' de Guillem Estadella

Guillem Estadella farà teràpia de grup amb el monòleg Quin Pollastre! L'humorista parlarà de totes aquelles situacions complicades que es viuen en el dia a dia. Donarà solucions a problemes mentre els explica amb humor, en una vetllada organitzada per Torrats. L'humorista va sorgir de ben jove a Ràdio Cunit i va enlairar-se amb el triomf al concurs Líjar Sonríe, d'Almeria. El seu talent va aterrar a les emissores nacionals, com ara la Cadena Ser i RAC 105. A Mollet portarà el seu humor fresc, actual i crític.

 

Divendres 20 Monòleg Torrat: Guillem Estadella
Hora i lloc: Pati Escola Montseny (22h)
Preu: 3 euros

Dissabte 21 Monòleg Morat: Toni Moog i Demomento
Hora i lloc: Pati IES Aiguaviva (22h)
Preu: 5 euros

Diumenge 22 Jazz som aquí! amb Pep Plaza
Hora i lloc: Envelat (22h)
Preu: 3 euros

Edicions locals