El Circuit acull la tercera edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve

La jornada solidària va tornar a posicionar-se com la gran festa de l’esport inclusiu.

Esports

El Circuit acull la tercera edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve
El Circuit acull la tercera edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya va viure dimecres una jornada molt especial amb la tercera edició del Gran Premi Fundació Isidre Esteve (FIE), un esdeveniment solidari que pretén reivindicar l'esport inclusiu. A la tarda va tenir lloc una cursa de bicicletes i handbikes per relleus, així com un sopar de gala amb actuacions musicals.

El Gran Premi FIE va reunir diversos esportistes d'elit que van voler sumar-se a la iniciativa, com Carles Checa, Alex Crivillé, Laia Sanz, Jaume Betriu, Nani Roma, Cyril Despres, Núria Picas, Claudia Galícia, Melcior Mauri i Gerard Farrés, entre altres. Tots ells van poder compartir la seva passió per l'esport amb diversos usuaris del Centre Pont del CAR Sant Cugat, on la Fundació Isidre Esteve ajuda a millorar, mitjançant l'exercici físic, la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat.

A la cursa ciclista per relleus, els equips van estar formats per tres integrants, un dels quals havia d'anar en handbike. Els guanyadors van ser Gerard Farrés, Anna García i Joan Parés. En segon lloc es van classificar Manel Trolano, Albert Cogul i Claudia Galícia, mentre que el tercer lloc del podi al Circuit de Barcelona-Catalunya el va completar el trident Ariadna Ardèvol, Roger Ardèvol i Joan Font.

El GP FIE 2021 va resultar doblement especial, d'una banda per l'obligada suspensió l'any passat a causa de la Covid-19 i, per un altre, en coincidir amb el desè aniversari de la Fundació. Per celebrar-ho, l'entitat sense ànim de lucre va organitzar una gran vetllada, presentada pel polifacètic humorista Pep Plaza, que va incloure actuacions en directe a càrrec del cantautor Ramón Mirabet i la Big Band Jazz Maresme, amb la col·laboració de Txell Sust.

El colofó va ser el sopar benèfic a càrrec del xef Nandu Jubany, amb un show cooking a la recta principal que va permetre als comensals gaudir en directe de l'elaboració del menú. Abans d'accedir al recinte, tots els assistents van haver de sotmetre's a un test d'antígens dins del seu propi vehicle, per garantir la seguretat sanitària.

Edicions locals