Èric Pérez cau de la llista definitiva de la selecció espanyola

El santfostenc, jugador del Real Betis, es perdrà el Mundial de Lituània, que comença el 12 de setembre

Esports

| FCF

Èric Pérez no disputarà finalment el Mundial de futbol sala amb la selecció espanyola. L'entrenador del combinat estatal Fede Vidal no ha inclòs en la llista definitiva de 16 jugadors a l'esportista santfostenc, que milita al Real Betis. 

La convocatòria del Mundial de Lituània es va iniciar amb 19 jugadors, però la FIFA només permet inscriure 16 internacionals en la cita mundialista. El santfostenc s'havia convertit en un habitual de la selecció espanyola durant aquest 2021, tot i que finalment no ha entrat als plans del seleccionador per disputar el Mundial, que s'iniciarà el pròxim 12 de setembre. 

Poc després de donar-se a conèixer la llista definitiva, Pérez ha admès per xarxes socials, que serà un aficionat més del combinat espanyol. "Ha estat un plaer i un luxe compartir aquest temps al costat d'aquest gran grup. Estic convençut que ens emportarem el Mundial i des d'avui, teniu un espanyol més pegat a la plantilla. A per la tercera estrella", deia el santfostenc, que recorda així que Espanya busca el tercer títol Mundial. 

Edicions locals