El Palau d'Esports preveu un màxim de 1.600 assistents a les finals de la Supercopa de Catalunya d'handbol

Es disputaran dimarts al Palau d'Esports entre Fraikin i Barça, i KH-7 i Sant Quirze

Esports

El Palau d'Esports preveu un màxim de 1.600 assistents a les finals de la Supercopa de Catalunya d'handbol
El Palau d'Esports preveu un màxim de 1.600 assistents a les finals de la Supercopa de Catalunya d'handbol | JL.R.B.

Les finals de la Supercopa de Catalunya d'handbol es disputaran al Palau d'Esports amb un màxim del 33% del públic a les grades, és a dir, amb prop de 1.600 persones, com a capacitat màxima, segons la normativa de la Covid. Els dos partits es jugaran el pròxim dimarts al pavelló olímpic granollerí entre els equips masculins del Fraikin i el FC Barcelona; i els femenins del KH-7 i el Sant Quirze.

En anteriors edicions s'havia apostat per celebrar un format amb semifinals i finals, però enguany a causa de la Covid s'ha decidit que es juguin en un únic partit entre els dos equips de més nivell. "Tots quatre estem en les màximes categories, serà un gran espectacle", admetia dimarts durant l'acte de presentació de les finals de la Supercopa de Catalunya Josep Pujades, president del BMG, que felicitava pel recent ascens al femení del Sant Quirze a Divisió d'Honor. De fet, el màxim responsable del BMG va explicar que "és un torneig oficial i és important que es pugui disputar".

El clar favorit de la final femenina serà el KH-7 i en la masculina, el Barça. "Veure el recent Campió d'Europa, és un motiu més per venir al Palau", va dir l'alcalde de Granollers Josep Mayoral. Tanmateix, el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Fort, va convidar a assistir al Palau d'Esports: "convido a tothom a participar en la màxima festa de l’handbol català amb dos partits de primer nivell entre Barça, Fraikin BM Granollers, KH-7 Granollers i l’Handbol Sant Quirze, que torna a la màxima categoria de l’handbol estatal. Aquest any la Supercopa de Catalunya mantindrà el format de disputar només les finals per una raó de prudència sanitària".

La final femenina es disputarà les 18.30 h i al final masculina a les 20.45 h. 

Edicions locals