La convocatòria dels premis de la Festa de les Lletres, oberta fins a l'1 d'octubre

Òmnium del Vallès Oriental premiarà novel·la, poesia i assaig, en un acte el 26 de novembre

Cultura, Societat

L'any passat la pandèmia va impedir celebrar la Festa de les Lletres, i els premis es van lliurar només amb els guanyadors i organització
L'any passat la pandèmia va impedir celebrar la Festa de les Lletres, i els premis es van lliurar només amb els guanyadors i organització | Òmnium

Òmnium convocava al juliol els premis de la 32a Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental, que enguany se celebrarà el 26 de novembre. Per fomentar la producció literària en llengua catalana fa 32 anys que convoca els guardons de novel·la i poesia.

El 32è Premi de Novel·la Vallès Oriental està dotat amb 3.000 euros –per a obres amb una extensió màxima de 200 pàgines amb lletra del cos 12–, i el de poesia, amb 1.800 euros –per a obres amb una extensió d'entre 250 i 800 versos–. També s'atorgarà el 21è Premi de Sociolingüística del Vallès Oriental, dotat també amb 3.000 euros, per a treballs amb una extensió mínima de 50 pàgines.

A més, també es lliurarà el 10è Premi Ramon Casanovas d'acció cívica a favor de la llengua catalana, dotat amb 1.000 euros, i el 10è Premi Eugeni Xammar de Comunicació, dotat amb 700 euros –per a periodistes, articulistes o mitjans que hagin destacat per la seva contribució a la llengua i el país, i per una aposta per formats i models innovadors–.

Els concursants poden lliurar els seus treballs fins a l'1 d'octubre a l'adreça [email protected].

Edicions locals