Empat de mèrit del KH-7 a la pista de l'Elx (25-25)

Les granollerines sumen un punt en la primera jornada de la Lliga Guerreres Iberdrola amb Salva Puig

Esports

Empat de mèrit del KH-7 a la pista de l'Elx (25-25)
Empat de mèrit del KH-7 a la pista de l'Elx (25-25) | BM Granollers / Pau Saiz

El KH-7 ha iniciat la Lliga Guerreres Iberdrola amb un meritori empat a la pista del vigent campió de la Supercopa d'Espanya i la Copa de la Reina, l'Elx. L'equip dirigit per Salva Puig ha fet una millor segona part, que ha tingut com a recompensa un punt amb l'empat a 25 gols. 

Fins al minut 5 no s'ha vist el primer gol, fruit del desencert dels atacs i la bona tasca defensiva. Tot i que les locals han pogut imposar el seu joc i han arribat al descans amb un avantatge de dos gols, 14 a 12. A la represa, l'entrada de Nicole Wiggins ha estat providencial per escurçar un desavantatge de quatre gols, per arribar al minut 50, 23 a 21. Una errada en el llançament de Carolline ha fet que l'Elx tingués una última pilota per guanyar, però una bona defensa de les vallesanes ha deixat el marcador en empat. La màxima anotadora del KH-7 ha estat Guarieiro, amb set gols, que està protagonitzant un principi de temporada molt encertat de cara a gol. 

Una millor defensa a la represa

La banqueta granollerina ha estat clau en el canvi de defensa a la segona part, que ha fet complicat la tasca anotadora de les locals. "Ha estat un partit amb dues parts molt diferenciades. La primera ha estat d'Elx per les nostres pèrdues de pilota, que ens han penalitzat i hem hagut d'anar a remolc. A la segona part, hem reajustat la defensa, i també el canvi de 5 a 1, elles no han estat tan còmodes, a banda de les aturades de la porteria", deia en acabar el compromís el tècnic Salva Puig, que veu just l'empat final: "hem arribat en un final ajustat, que podia haver acabat a favor de qualsevol dels dos costats, però crec que l'empat final és just".

El KH-7 suma el primer punt de la temporada en una pista molt complicada. El pròxim partit tindrà lloc contra el Morvedre, al Palau d'Esports, el divendres 17 de setembre. 

Fitxa del partit

BM Elche Visitelche.com [25]: Zukhova (1), Sempere (1), Beatriz (1), Guilabert, Mendez, Andreu, Musons (3), Alejandra, Gascó (3), Flores (2), Guilabert, Vicente, Claussons (9), Tchaptchet (2), Bernabe, Escribano (3).

KH-7 BM Granollers [25]: Wiggins, Ben Chayab, Vázquez (1), Sarandeva (2), Monllor (2), Guarieiro (7), Vegué (5), Prelchi, Mera, Dias (4), Milagros, González (2), Castañera (1), Tamada (1).

Parcials cada cinc minuts: 1-0, 4-3, 7-6, 11-7, 12-9, 14-12 (descans); 17-15, 20-16, 22-18, 23-21, 25-24, 25-25  (final).

Àrbitres: Tània Rodríguez i Lorena García van excloure a Bernabe (2), Tchaptchet,  per part de l'Elx i a Ana González, Carolline Dias, Elene Vázquez (2) per part del KH-7 BM Granollers.

Incidències: Partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola.

Edicions locals