Toprak Razgatlioglu i Jonathan Rea, màxima rivalitat a la primera jornada d'entrenaments lliures

El primer i el segon classificat de Superbike han estat els millors durant el primer dia del Hyundai N Catalunya WorldSBK Round

Esports

Toprak Razgatlioglu i Jonathan Rea, màxima rivalitat a la primera jornada d'entrenaments lliures
Toprak Razgatlioglu i Jonathan Rea, màxima rivalitat a la primera jornada d'entrenaments lliures | Circuit de Barcelona-Catalunya

La segona edició del Hyundai N Catalunya WorldSBK Round s'ha estrenat divendres de la millor forma possible: amb els dos protagonistes del Mundial presumint del seu talent i de la seva rivalitat, i és que el ritme de tots dos ha estat molt igualat. Encara que només han fet front a dues sessions d'entrenaments lliures, els fets apunten a que dissabte (15.15h) brindaran una jornada d'infart als espectadors.

Malgrat la igualtat, Toprak Razgatlioglu ha anotat el primer punt amb el millor registre del dia, el qual ha marcat a última hora. El del Pata Yamaha with Brixx WorldSBK ha obtingut un 1:42:369, enfront de l'1:42:419 de Jonathan Rea d'aquest matí. El pilot del Kawasaki Racing Team WorldSBK se servia d'aquest registre per a col·locar-se als comandaments de la classificació d’FP1, sent Razgatlioglu segon.

No obstant això, a la tarda Jonathan Rea ha hagut de conformar-se amb la quarta posició. Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing - Ducati), que ha estat segon en aquesta mateixa sessió, tanca el primer dia del Hyundai N Catalunya WorldSBK Round amb el tercer millor temps (1:42:586).

Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) i Andrea Locatelli (Pata Yamaha with Brixx WorldSBK) s'han batut en duel per la quarta posició, sent finalment per a Sykes, encara que amb una diferència de set mil·lèsimes respecte al temps de l'italià. Locatelli, per tant, ha tancat el top 5 amb el seu 1:42:615.

Un dels participants que suma més punts, Scott Redding -en la segona posició del Mundial- ha tingut un paper una mica discret avui. El de Ducati no aconseguia entrar en el top 10 aquest matí, mentre que en la sessió vespertina ha pogut rescabalar-se una mica amb la sisena posició.

D'altra banda, Álvaro Bautista (Team HRC) compta amb un millor registre personal d'1:43:092, que li ha servit per a ocupar la novena plaça aquesta tarda. A l’FP1, Bautista ha estat 14è. Com ja avançava ahir l'espanyol, la motivació per córrer a casa és present, així que de ben segur que l'afició local li dona un extra de motivació demà.

Edicions locals