Pol Espargaró acaba setè a Misano i Aleix, vuitè

Els pilots granollerins lluiten en el grup capdavanter del circuit de Misano

Esports

Pol Espargaró acaba setè a Misano i Aleix, vuitè
Pol Espargaró acaba setè a Misano i Aleix, vuitè | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Gran Premi de Misano ha permès veure els germans Espargaró entre els deu millors classificats del Mundial de MotoGP. Pol (Honda Repsol) ha millorat sensacions i ha escalat fins al setè lloc final, mentre que Aleix (Aprilia Racing Team Gresini) no ha fregat el podi, però es manté entre el grup capdavanter una cursa més. 

Pol Espargaró ha mostrat una millora respecte a les curses anteriors i ha estat més constant en la motocicleta. El granollerí era sisè a la graella de sortida i des de bon començament s'ha situat entre els deu millors classificats. El pilot no ha defallit el ritme i s'ha mostrat constant fins acabar al setè lloc i sumar així nou punts més a la classificació general, que ara ocupa el 14è lloc amb 64. "Òbviament no és la posició que busquem, però és millor del que podíem esperar. Hem començat en la segona fila i hem acabat setens, una mica lluny dels quatre primers classificats i hauríem d'estar contents per aquest resultat. Intentarem ser positius en el test del dimarts i dimecres i seguirem treballant", explicava en acabar la cursa pol Espargaró. 

Pel que fa a Aleix, no ha fregat el podi, però sí que ha arribat a situar-se al quart lloc en cursa. Misano no ha estat en els últims anys un circuit propici per l’Aprilia, però hi havia confiança pels bons resultats del granollerí en les últimes proves del calendari. El vuitè lloc final fa que Aleix acabi per onzè cop aquesta temporada entre els deu millors classificats del Mundial, que fa que sigui 7è de la classificació general amb 104 punts. "No estic decebut amb l'actuació final, em vaig mantenir en contacte amb el grup que lluitava pel quart lloc durant pràcticament tota la cursa. La realitat és que aquí l'Aprilia era molt difícil de portar al límit, ens faltava estabilitat. Em va portar a cometre diversos errors que em van costar posicions. Misano històricament ens dificulta la vida", assenyalava el pilot. 

MotoGP tornarà a Misano el 24 d'octubre, però abans té una cursa als Estats Units d'Amèrica el 3 d'octubre. 

Edicions locals