Ana Carrasco: 'Ha estat un cap de setmana dur per les caigudes'

La pilot establerta a Granollers de Kawasaki ocupa el 13è lloc del WorldSSP300

Esports

Ana Carrasco: 'Ha estat un cap de setmana dur per les caigudes'
Ana Carrasco: 'Ha estat un cap de setmana dur per les caigudes' | Provec Racing

Ana Carrasco, del Kawasaki Provec, no ha pogut completar cap de les dues curses del Hyundai N Catalunya WorldSBK Round al Circuit de Barcelona-Catalunya sense incidències. La pilot establerta a Granollers no ha tingut fortuna a cap de les dues curses del cap de setmana perquè dissabte va caure en un accident amb moltes motocicletes i diumenge en una topada va perdre moltes posicions. 

Després de la caiguda de dissabte, Carrasco sortia 19a en la graella de diumenge. La pilot feia una bona sortida i pujava fins al 14è lloc, però després topava i se sortia de pista que li feia caure fins al 40è lloc. Finalment, Ana Carrasco va acabar la cursa al 29è lloc.

Un cap de setmana per oblidar. "En la volta quatre un pilot m'ha donat un cop en la corba dos i m'he sortit de pista, he pogut salvar la caiguda, però he dat fora de la lluita per un bon resultat. Després he pogut tornar a pits ai acabar la cursa, rodar ràpida, inclús més ràpida que el grup capdavanter i la moto ha funcionat molt bé, així que he de donar les gràcies a l'equip perquè avui tenia una moto per lluitar per un bon resultat", deia Ana Carrasco en acabar la cursa a Montmeló, que admetia estar enfadada: "estic molt enfada per la situació, estem fent un bon treball, però la sort no ens està acompanyant. Ha estat un cap de setmana dur per les caigudes, així que intentaré recuperar-me aquesta setmana i tornar a Jerez amb les piles carregades". A més, la pilot agraïa als patrocinadors i aficionats pel suport que ha rebut al Circuit 

Ana Carrasco ocupa el 13è lloc amb 51 punts del WorldSSP300. Aquesta setmana la pilot establerta a Granollers competirà a Jerez de la Frontera. 

Edicions locals