El CD La Concòrdia rebrà la Penya Esplugues a la Copa de la Reina

El sènior femení disputarà l'eliminatòria en un únic partit el 8 de desembre a la Llagosta

Esports

El CD La Concòrdia rebrà la Penya Esplugues a la Copa de la Reina
El CD La Concòrdia rebrà la Penya Esplugues a la Copa de la Reina | CD La Concòrdia

La Llagosta

Aquesta temporada el CD La Concòrdia femení viurà una temporada històrica amb la participació de la Copa de la Reina. La federació espanyola ha fet el sorteig de la primera ronda, amb criteris de proximitat, i les llagostenques disputaran l'eliminatòria contra l'AE Penya Esplugues, que milita a la Primera Divisió espanyola. 

La ronda es disputarà en un únic partit el 8 de desembre i serà a la pista llagostenca, que és d'una categoria menor que no pas les del Baix Llobregat. En aquesta primera ronda de la Copa de la Reina de futbol sala participen 32 equips: 16 que disputen la Segona RFEF Futsal femenina i 16 que juguen la Primera RFEF Futsal femenina. Els vencedors d’aquesta eliminatòria, entraran a un sorteig pur per disputar la segona ronda, també a partit únic, i que es jugarà el 8-9 de gener de 2022. Les vuit guanyadores es classificaran per a la Fase Final que es disputarà en una seu única del 6 a 8 de maig de 2022.

La Concòrdia presenta quatre equips 

El sènior femení disputarà el cap de setmana la primera jornada de la Segona Divisió contra el Feme Castelló. L'objectiu de l'equip llagostenc serà tornar a lluitar per l'ascens a Primera. Aquest curs, el club llagostenc presenta tres equips més amb un juvenil femení i dos infantils masculins. El club va fer diumenge passat l'acte de presentació al Pavelló Antonio García Robledo. 

Edicions locals