'Fer, l'humor amable', al Museu de l'Aquarel·la de Llançà

Properament l'exposició també visitarà les ciutats de Ripollet i León

Cultura

'Fer, l'humor amable', al Museu de l'Aquarel·la de Llançà
'Fer, l'humor amable', al Museu de l'Aquarel·la de Llançà

El 10 de setembre es va inaugurar al Museu de l’Aquarel·la de Llançà la mostra Fer, l’humor amable, produïda pel Museu Abelló. Es tracta de l’exposició retrospectiva que es va fer l’any passat al Museu Abelló, una antologia que abraça els diferents aspectes vitals d’un dels noms imprescindibles de l’humor català contemporani.

La mostra, que ha esdevingut itinerant, ja s'ha exposat al Museu Palau Mercader de Cornellà, al Centre Cultural Arts Santa Mònica de Barcelona i, ara, al Museu de l’Aquarel·la de Llançà. Properament l’exposició visitarà les ciutats de Ripollet i León.

Coincidint amb el primer aniversari de la seva mort, Llançà ret homenatge a la seva figura amb aquesta exposició que es podrà visitar fins a principis del mes d’octubre. Llançà és un municipi al qual en Fer estava molt arrelat, ja que hi tenia una casa i és el poble on va néixer el premi Gat Perich

A l’acte d’inauguració hi van ser presents l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, la regidora de Cultura, Sònia Sarola, la germana d'en Fer, Noemí Fernández, Antoni Godoy, amic del ninotaire, i Pepa Ventura, directora del Museu Abelló.

Edicions locals