Agbar inverteix 288.000 euros en renovar la xarxa d'aigua del carrer Santa Rosa

Dilluns començaran les obres al vial de Sant Celoni, amb una durada prevista de mig any

Societat

Carrer Santa Rosa de Sant Celoni
Carrer Santa Rosa de Sant Celoni | Agbar

Sant Celoni

Agbar renovarà la xarxa d'aigua potable del carrer Santa Rosa, entre els carrers Doctor Trueta i Pau Casals, de Sant Celoni. La inversió, executada per la companyia i aprovada per l’Ajuntament de Sant Celoni, té un cost previst de 288.072 euros.

Les obres s’iniciaran dilluns i la durada prevista és de 6 mesos. Aquesta actuació en la xarxa beneficiarà 470 abonats, i millorarà la pressió en el subministrament i es minimitzaran les incidències i reparacions en la zona. Les obres de renovació de 816 metres lineals de canonada s’emmarquen en el Projecte de les actuacions necessàries per a l’adequació de la xarxa de distribució a la nova pressió del servei, consensuat amb l’Ajuntament l’any 2016 en el marc del contracte de concessió.

En aquests anys, Agbar ha explicat que ha invertit un total de 680.000 euros en actuacions de millora de la xarxa que l’Ajuntament ha prioritzat a través d’aquest projecte.

Les obres s’executaran en 4 fases, una per cada illa urbana. S’eliminaran les zones d’aparcament de l’illa on s’estigui treballant per tal que els vehicles puguin seguir circulant i així minimitzar els possibles talls de trànsit. Tant els talls de subministrament d’aigua com els de trànsit seran puntuals i s’informarà els afectats.
Finalment, a partir d’aquestes actuacions de millora, s’aprofitarà per renovar ambdues voreres i s’ampliarà l’amplada actual per tal de millorar l’accessibilitat i la mobilitat dels veïns.

Edicions locals