'Crec que un altre entrenador pot despertar el potencial de l'ECG'

Javi Pérez plega de la banqueta de l'Esport Club després de tres derrotes seguides a la Tercera Divisió

Esports

'Crec que un altre entrenador pot despertar el potencial de l'ECG'
'Crec que un altre entrenador pot despertar el potencial de l'ECG'

José Luis Rodríguez Beltrán

Javi Pérez ha marxat com va arribar de la banqueta de l'Esport Club, sense fer massa soroll. L'entrenador va dimitir dimecres com a tècnic de l'ECG després d'acomiadar-se de la plantilla just abans de l'entrenament al camp Municipal del carrer Girona. Ell, juntament amb Nama Sports, han construït una plantilla totalment renovada amb esportistes menors de 23 anys, amb un gran potencial però gran part d'ells sense experiència en la categoria. 

Després d'assumir l'equip fa tres mesos, d'encadenar derrotes en les tres primeres jornades i ser cuer, empatat amb el Castelldefels, del grup 5 de la Tercera Divisió, Pérez ha dit prou, en un aler de sinceritat. "Ja feia una setmana que ho parlava amb la gestió esportiva. M'havien dit que m'ho pensés, però era ja una idea que em rondava pel cap", explica al SomGranollers, Javi Pérez, que expressa els seus motius per presentar la dimissió: "simplement crec que l'equip està en un punt que pot fer un salt significatiu. La competició és curta i jo entenia que la millor fórmula per a l'equip era que un altre entrenador pugui aportar una visió diferent i despertar el potencial de la plantilla". 

De fet, l'exentrenador entén que la decisió pugui sorprendre, però ell considera que és la millor decisió per la plantilla. "Potser pot cridar l'atenció la meva decisió perquè és d'hora, suposo que el fet que la meva feina fonamentalment ha estat ser director esportiu i sempre he hagut d'avaluar les coses. Potser és un defecte professional", diu el tècnic, que afegeix: "és una reflexió en veu alta".  

Potencial de l'equip

Javi Pérez demana paciència en una plantilla jove i totalment nova. L'extècnic considera que les derrotes de les tres primeres jornades són conseqüència d'iniciar un nou projecte, amb gent jove i amb falta d'experiència en la categoria, tot i que creu en el potencial del grup per assolir els objectius marcats, principalment la permanència. "Tinc molta confiança en aquests jugadors i la tendència del joc és anar a millor. Ho hem vist. El que ens ha faltat les tres primeres jornades entra dins de la lògica, però l'equip es cohesionarà i s'adaptaran a la categoria", admet l'exentrenador.

Tot i dimitir, Javi Pérez seguirà vinculat amb altres projectes de Nama Sports, que compaginava fins ara amb la banqueta de l'ECG, com ara fer tasques de rendiment esportiu, scouting i millores individuals de jugadors. 

L'ECG és cuer sense punts i diumenge visitarà el camp de la Guineueta, equip recent ascendit de la Primera Catalana. Segons informa el club, el preparador físic Martí Domènech dirigirà l'equip granollerí diumenge, a l'espera de trobar un nou tècnic

 

Edicions locals