El nou entrenador de l'ECG podria arribar la pròxima setmana

El preparador físic Martí Domènech serà l'encarregat de dirigit l'ECG diumenge al camp de la Guineueta per la dimissió de Javi Pérez

Esports

El nou entrenador de l'ECG podria arribar la pròxima setmana
El nou entrenador de l'ECG podria arribar la pròxima setmana | Xavi Solanas / EC Granollers

L'Esport Club confia que el nou entrenador es pugui presentar la pròxima setmana. El club té diversos noms sobre la taula, tot i que la decisió final no seria efectiva fins després del partit de diumenge al camp de la Guineueta. Ara per ara, després de la marxa de Javi Pérez, el preparador físic Martí Domènech serà l'encarregat de dirigir l'equip granollerí diumenge al camp del barri barceloní, a la Guineueta.   

La directiva de l'ECG es va quedar sorpresa quan dimecres a la nit la direcció esportiva va comunicar que l'entrenador Javi Pérez plegava per decisió pròpia. "Nosaltres entenem que és un projecte que no busca resultats immediats i havia de tenir el seu procés. Els nois tenen molta qualitat i els hi falta madurar tot el procés de la nova categoria. No creiem que això passaria a la tercera jornada", diu el president de l'ECG, Ángel Aguirre, que agraeix la dedicació de Pérez: "és una persona que ha estat totalment entregada al projecte. Nosaltres ho veiem a cada entrenament que feia, que s'hi passava moltes hores".

Dues de les tres derrotes de la Tercera Divisió han estat per la mínima. La primera jornada contra el San Cristobal, per 0 a 1, i la tercera jornada contra l'Ascó, per 2 a 3. Totes dues a casa. En la segona jornada van perdre al camp de la Grama, per 3 a 1. L'ECG disputarà diumenge el duel contra la Guineueta i la pròxima setmana tindrà jornada de descans. D'aquesta manera, el nou tècnic que arribi al Camp Municipal del carrer Girona tindrà, com a mínim, una setmana més de marge fins al nou partit oficial de la Tercera Divisió, que no seria fins al 10 d'octubre a casa contra el Peralada.

Edicions locals