Triomf 'in extremis' del KH-7 contra el Zuazo Barakaldo (30-29)

Ona Vegué marca el gol que dona la segona victòria granollerina i ja suma cinc punts de sis possibles en tres jornades disputades

Esports

Triomf 'in extremis' del KH-7 contra el Zuazo Barakaldo (30-29)
Triomf 'in extremis' del KH-7 contra el Zuazo Barakaldo (30-29) | Xavier Solanas / BM Granollers

El KH-7 Granollers ha mostrat dues versions contra el Zuazo Barakaldo, tot i que finalment ha guanyat al Palau d'Esports amb un últim gol d'Ona Vegué prop de la botzina final (30-29). Les de salva Puig sumen cinc punts dels sis possibles, amb dues victòries seguides com a locals, que permet veure les vallesanes en un segon lloc de mèrit de la Lliga Guerreres Iberdrola. 

El conjunt de Salva Puig ha començat el partit superant en totes les facetes de joc a l'equip de Barakaldo, que encara no ha sumat cap punt. La intensitat en defensa de les vallesanes ha donat el seu fruit i les granollerines s'han distanciat ràpidament en el marcador (9-2, minut 16). El preparador visitant ha aturat el joc dues vegades demanant temps mort per intentar trencar les dinàmiques positives del KH-7 i reordenar les seves jugadores que estaven sent superades en tot moment (16-6, minut 25). Al descans s'ha arribat amb un resultat còmode pel KH-7 (17-7).

La segona part ha començat molt diferent de la primera. L'equip visitant ha començat a fer el seu millor joc i ha retallat les diferències en el marcador en dos i tres gols (28-25, minut 40). La lluita de les noies de Barakaldo ha forçat al màxim al KH-7 BM Granollers que ha acabat guanyant d'un gol d'Ona Vegué -ha marcat un total de cinc gols- quan faltaven cinc segons pel final. La màxima golejadora de les granollerines ha tornat a ser Guarieiro, que ha sumat nou dianes.  

Salva Puig, més que satisfet

La banqueta granollerina es mostra molt satisfet de la bona dinàmica en aquest inici de la lliga i la victòria final contra les de Barakaldo. "La sensació és molt bona, de sis punts hem guanyat cinc, en aquest sentit immillorable. La primera part és molt bona i no és real el resultat perquè la diferència entre els dos equips no és aquesta. En la segona part elles han jugat millor, nosaltres hem perdut una mica el fil de la defensa, en atac hem fallat algunes situacions clares de llançament. Hem arribat a un final igualat, però crec que la victòria es justa veient els 60 minuts jugats", explicava després del partit el tècnic Salva Puig, que considera que "és l'inici somiat [a la Lliga Guerreres], estem en una molt bona posició classificatòria. Aquest equip encara no ha sumat cap punt i nosaltres ja hem sumat cinc punts".

Fitxa del partit

KH-7 BM Granollers [30]: Wiggins, Ben Chayhab (1), Moragues, Vázquez, Sarandeva (1), Monllor, Guarieiro (9), Vegué (5), Prelchi (3), Mera, Dias (4), Milagros, González (4), Castañera (2) i Capdevila (1).

Zubileta Evolution Zuazo Barakaldo [29]: Ezbida, Garcia (2), Velasco, Sánchez (4), González, Fernandez-Agustí (2), Berasategi (1), Sarrionandia-Ibarra, Encina (7), Erauskin, Bengoetxea (4), Aguado, Blaznquez, Romero i Fernández (6).

Marcador cada cinc minuts: 3-0, 5-1, 8-3, 14-5, 16-6, 17-10 -descans-; 19-14, 21-18, 28-25, i 30-29 -final.

Àrbitres: Victor Rollan i Luis Colmenero van excloure a Ben Chayhab, Vázquez, Sarandeva, Prelchi i Dias per part del KH-7 BM Granollers i a Fernández-Agustí i Encina per part del Zubileta Evolution Zuazo Barakaldo.

Edicions locals