Primera victòria de l'ECG, a l'espera del nou entrenador

L'Esport Club s'imposa al camp de la Guineueta, per 1 a 3

Esports

Primera victòria de l'ECG, a l'espera del nou entrenador
Primera victòria de l'ECG, a l'espera del nou entrenador | EC Granollers

L'Esport Club Granollers va sumar la primera victòria de la temporada a la quarta jornada de la Tercera Divisió i després de la marxa del tècnic Javi Pérez. En  una setmana complicada, els nois de l'ECG van mostrar la seva millor versió dins el terreny de joc per guanyar al camp de la Guineueta, per 1 a 3. 

L'equip granollerí va superar la setmana més complicada del que va de temporada amb un triomf balsàmic. Orfes de Javi Pérez, la plantilla granollerina es va presentar al camp del barri barcelonès amb el lideratge a la banqueta del preparador Martí Domènech. A l'espera del nou tècnic, que hauria d'arribar aquesta setmana al Camp Municipal del carrer Girona, el Granollers va dominar el partit amb tres gols a la segona part. 

Just començar la represa, la Guineueta es va quedar amb un home menys per l'expulsió de Ferran Sánchez, per doble targeta groga. Pocs minuts després van arribar els dos primers gols granollerins mitjançant Jandro Sánchez, al minut 51, i José Enrique Carrasco, de penal, al minut 57. Els locals van escurçar la diferència al tram final, però Roger Escamilla feia la sentència poc després, amb l'1 a 3 definitiu. 

L'ECG deixa l'últim lloc de la classificació i puja fins al 13è lloc, amb tres punts. Aquesta setmana l'equip té jornada de descans, que donarà una setmana més de marge al nou tècnic que aterri al carrer Girona. 

Edicions locals