La festa del cinema per als més petits

El Cinema Edison acull aquesta iniciativa de promoció, també adreçada a crear nous públics

Cultura

La festa del cinema pels més petits
La festa del cinema pels més petits

Un any més –i ja en són cinc– Granollers és una de les set poblacions catalanes que se suma a la Festa del Cinema Infantil en Català, amb una programació itinerant que va arrencar diumenge passat i s’estendrà fins al 28 de novembre.

Aquesta proposta dissenyada per la distribuïdora especialitzada Pack Màgic i protagonitzada per la música i les històries de la banda Xip Xap porta una nova manera de gaudir del cinema als espectadors més menuts. Un espectacle multidisciplinari en el qual les pel·lícules traspassen la pantalla per omplir d’emoció la sala de projecció. A més, també resulta una experiència enriquidora que convida a reflexionar sobre aspectes com els feminismes i l’ecologia.

La llum protagonitza l’edició d’enguany, obrint una nova dimensió a l’esdeveniment. El cinema s’omple de llanternes màgiques de colors que prenen vida per comunicar-se entre elles en un vals fantasiós i juganer. Però uns animalons que acaben de néixer tenen moltes ganes de descobrir el món i viatjaran fins al pati de butaques perquè els nens i nenes els puguin conèixer de ben a prop.

A Granollers Un dia de festa! arriba dissabte (11.30 h) al Cinema Edison, una activitat familiar recomanada per infants a partir de tres anys.

Edicions locals