Pau Garcia apunta al Mundial després de l'or a l'Europeu d'Itàlia

El patinador paretà lluitarà avui divendres per les medalles de la cita internacional que se celebra a Paraguai

Esports

Pau Garcia apunta al Mundial després de l'or a l'Europeu d'Itàlia
Pau Garcia apunta al Mundial després de l'or a l'Europeu d'Itàlia | Raniero Corbelletti / Federació Catalana de Patinatge

Parets del Vallès

Pau Garcia viu una temporada per emmarcar. Al setembre va guanyar l'or al Campionat d'Europa de patinatge artístic a Itàlia, en la localitat de Riccione, i aquesta setmana competeix per fer el mateix al Mundial, que se celebra a la capital del Paraguai, Asunción.

El paretà ha signat una temporada històrica en el seu primer any en categoria sènior del patinatge artístic amb els triomfs a Catalunya, Espanya, Europa i ara vol fer el mateix amb el Campionat del Món. De fet, Garcia ja va competir dimecres en la primera prova del programa curt del Mundial i ho va fer amb el segon millor registre de la modalitat lliure amb una puntuació de 97,18 punts. Un registre que li permet quedar-se molt a prop del que fins ara lidera la classificació, l'italià Luca Lucaroni, amb 97,84 punts. Les medalles es resoldran avui, divendres, amb la disputa del programa llarg de la modalitat lliure, on ara mateix el paretà és un clar favorit pel podi i està dins la lluita de l'or.

Edicions locals