José Solivelles torna a ser l'entrenador de l'Esport Club

El club ha confirmat el tècnic uns dies després del que estava previst

Esports

José Solivelles ja és el nou entrenador de l'Esport Club Granollers. El tècnic, que fa tan sols uns mesos havia marxat de l'ECG per directrius de Nama Sports, ha tornat a recuperar la banqueta per la dimissió de Javi Pérez després de tres jornades disputades. El club en un concís comunicat  a Twitter ha confirmat la tornada de l'entrenador Solivelles. 

Tal com va avançar els diaris Som la setmana passada, Solivelles era un dels candidats per seure a la banqueta granollerina, tal com des d'avui ha succeït. De fet, la directiva esperava anunciar el nom del nou entrenador el dijous passat, però per unes qüestions internes del club no s'ha pogut fer fins avui dilluns. 

José Solivelles tindrà la complicada tasca de fer creure a un equip jove de les possibilitats de salvació a la Tercera Divisió, amb quatre derrotes i només una victòria. De fet, ahir diumenge l'ECG, encara amb Martí Domènech com a tècnic interí, va perdre a casa contra el Peralada 1 a 3. Solivelles va agafar en una primera etapa a l'ECG en una situació complicada i després de tres temporades el va portar a disputar la fase d'ascens del curs 2020-2021 a la Segona Divisió RFEF. 

Amb el nou entrenador, no es descarten la incorporació de nous jugadors, fins i tot, alguns d'ells que la temporada passada van estar i que amb la marxa de Solivelles tampoc van continuar al projecte. El tècnic debutarà diumenge al camp del Centre d'Esports L'Hospitalet. 

 

Edicions locals