José Solivelles preveu reforçar l'ECG amb un mínim de sis fitxatges

L'equip podria fer alguna incorporació en breu i sumar unes quantes més a partir del novembre

Esports

| Xavi Solanas / EC Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

José Solivelles torna a encaixar al projecte esportiu de l'Esport Club Granollers i des d'aquest dilluns ja és novament l'entrenador del primer equip del Camp Municipal del carrer Girona. El tècnic, de 38 anys i de Rubí, va ser destituït per Nama Sports al maig després de quedar-se a les portes de les semifinals de la fase d'ascens a la Segona RFEF. Quatre mesos més tard torna a agafar les regnes de la plantilla granollerina per redreçar el projecte.

La dimissió de Javi Pérez després de les tres primeres derrotes va deixar orfe un equip completament nou, farcit de joves menors de 23 anys, i Solivelles era un dels candidats a la banqueta, tal i com va avançar el diari Som*. "Em va semblar molt greu tot el que es va fer amb la plantilla del curs passat perquè ens va costar molt arribar al bon moment que vam tenir. Sota el meu punt de vist es van fer coses malament, però no podem anar enrere i ara volem fer una cosa similar al que vam tenir", explica el tècnic, que assenyala que ha tornat amb la condició "que Nama no tingui cap influència en la meva gestió esportiva".

Entre 6 i 10 fitxatges
Solivelles tindrà tot el poder en la gestió esportiva del primer equip i total independència per prendre decisions. De fet, ha signat per dues temporades. "Tenim una plantilla amb joves de qualitat, però alguns d'ells encara han de créixer i ho han de fer acompanyats de persones amb més experiència", explica Solivelles, que ja suma dos entrenaments amb la nova plantilla, tot i que apunta que hi haurà baixes i altes. "La plantilla es mourà, no sabem si farem 6, 8 o 10 fitxatges, però buscarem jugadors contrastats que ara no tinguin equip. A partir del novembre i desembre, s'obre una nova finestra de mercat perquè hi haurà jugadors que potser no tenen tants minuts com voldrien als seus equips, i fitxarem". Tot i que Solivelles no ha volgut donar noms, aquesta mateixa setmana podria haver-hi incorporacions i baixes: "perquè vinguin jugadors han de marxar altres",diu el tècnic, que confia capgirar la situació després de només sis jornades –una d'elles, de descans per l'ECG–. El tècnic té l'aval de la seva primera etapa al club, que, després de tres temporades, va disputar la promoció d'ascens.

Quatre derrotes i un triomf
L'ECG suma quatre derrotes i un triomf. A les tres primeres derrotes amb Javi Pérez, se sumen dos partits més amb l'interinatge de Martí Domènech, que va comptar amb un triomf contra la Guineueta (1-3) i la derrota de la setmana passada contra el Peralada (1-3). "No he deixat de veure l'ECG, al camp contra la Guineueta i la Gramenet; en vídeo, contra l'Ascó, i contra el Peralada va anar-hi un col·laborador", indica Solivelles, que augura la dificultat d'estrenar-se diumenge contra L'Hospitalet.

Els homes de Solivelles
En aquesta segona etapa, José Solivelles comptarà amb un segon entrenador, que serà el seu germà Carlos Solivelles. A més, torna a la banqueta com a delegat un home de la seva total confiança, Àlex Gotanegra. Pel que fa a Martí Domènech, que va assumir les regnes de l'equip com a tècnic interí durant dues jornades, seguirà com a preparador físic del primer equip. A més, continuen dins del cos tècnic Jairo, com a entrenador de porters, i Ivan, com a fisioterapeuta.

Edicions locals