Ángel Aguirre: 'No hem trencat res amb Nama'

El club ha portat la iniciativa per contractar José Solivelles i el president del club assegura que Nama 'ha estat al cas de tot plegat'

Esports

| A.A.

La tornada de José Solivelles ha estat una gestió que ha portat directament l'Esport Club Granollers, un fet diferencial en la seva sortida al maig. Aleshores, la decisió va ser presa per Nama Sports, que gestiona l'àrea esportiva del club i que conclou el seu contracte a finals d'aquesta temporada 2021-2022.

En aquesta ocasió, l'ECG ha decidit assumir la responsabilitat. "Arran de la dimissió de Javi Pérez, nosaltres teníem un parell de candidats, però el que s'apropa més a la nostra idea és José Solivelles", diu el president Ángel Aguirre, que admet que tot i portar el club la gestió de la tornada de Solivelles, "Nama ha estat al cas de tot plegat". "No hem trencat res amb Nama, hem de ser realistes i Nama ens ha portat positivament durant aquest temps", diu Aguirre, tot i que la directiva ha donat un cop de puny a la taula per intentar redreçar la situació del primer equip.

La renovació, pendent
Si bé fa uns mesos la renovació a finals d'aquesta campanya amb Nama Sports es donava per feta, ara no és una opció tan ferma, segons apunten diverses fonts properes al club granollerí. L'entitat preveu fer diverses reunions al llarg del curs per prendre la decisió definitiva.

Edicions locals