Cinc detinguts a Canovelles per irregularitats en dos tallers de reparació de vehicles

Un dispositiu conjunt de Mossos, Policia Nacional i Inspecció de Treball detecta infarccions greus en estrangeria i salut i seguretat laboral

Societat

Dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball
Dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional i Inspecció de Treball

Agents del grup operatiu de proximitat dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i una inspectora de Treball han participat aquest dijous al matí, al voltant de les 10.30 h, en un dispositiu conjunt en dues empreses de Canovelles per fer un control de la salut i la seguretat en el treball i per comprovar possibles irregularitats en l'aplicació de la llei d'estrangeria.

Concretament es tracta de dos tallers de reparació de vehicles situats al carrer Indústria i Unió, aparentment sense connexió entre ells. En les dues inspeccions s'ha aixecat una acta per infracció de la llei de protecció de dades i s'han produït quatre denúncies per infraccions greus en matèria de seguretat social i laboral en aquests locals. A més, el dispositiu també ha acabat amb cinc persones detingudes en aplicació de la llei d'estrangeria per trobar-se en situació irregular a l'Estat. 

Edicions locals