S'enllesteixen les obres del Plana Lledó per la Leb Plata

Les obres de remodelació han tingut un cost d'uns 300.000 euros

Esports

S'enllesteixen les obres del Plana Lledó per la Leb Plata
S'enllesteixen les obres del Plana Lledó per la Leb Plata

José Luis Rodríguez Beltrán

El Pavelló Municipal Plana Lledó es vestirà de gala dissabte per acollir el primer partit a casa de la Leb Plata del Recanvis Gaudí Mollet. Durant l'estiu, l'Ajuntament de Mollet va decidir remodelar l'equipament municipal per complir amb els requisits de la Federació Espanyola de Bàsquet després que el club molletà hagués assolit l'ascens a la categoria de bronze estatal.

Les obres d’adequació del pavelló estan pràcticament enllestides, a l’espera de petits detalls als accessos que estaran acabats per dissabte. Els treballs han consistit en la instal·lació de parquet, dues noves cistelles amb el segell FIBA, dos nous videomarcadors, canvi de la il·luminació a llums leds i millora dels accessos. La inversió ha anat a càrrec de l’Ajuntament i ha tingut un cost d'uns 300.000 euros. "La gent quan vegi el pavelló veurà el canvi radical en aquesta instal·lació i és una inversió que llueix pel primer partit de lliga, per tant, estem molt contents d'aquesta inversió que hem fet. Això sí, forçats per l'ascens de categoria, però si no hagués estat aquesta temporada potser l'hauríem fet en un altre curs", explicava dimecres l'alcalde Josep Monràs, durant una visita a les obres de la instal·lació. També s'ha millorat l'accés a les graderies, que ara cadascuna d'elles tindrà una entrada pròpia, i s'ha obert un nou accés d'entrada a la instal·lació pel carrer Ferrocarril, que el club decidirà quin ús fa.

Un equipament de club
El president del CB Mollet Carlos Nuñez se satisfeia de la nova instal·lació, que lluirà per primer cop dissabte, però que des de dimecres ja es va poder entrenar el Recanvis Gaudí i, posteriorment, tindrà ús la resta d'equips de l'entitat. "És una instal·lació que no només és del primer equip, és un canvi important per tothom. També la gaudiran els júniors, els cadets, els sèniors, els minis, preminis i l'escola, i això és molt rellevant. És una pista nova i intentarem que gaudim de la Leb Plata no una sola temporada, molts més anys", comentava Nuez.

L'aforament que podrà tenir el Pavelló Plana Lledó per dissabte serà del 80%, segons les directrius del Procicat, és a dir, que hi haurà prop d'unes 400 persones assegudes. A més, el club ha posat en marxa una grada zero, que se situarà a peu de pista amb una quinzena de seients. 

El Mollet contra l'Albacete
La temporada del Recanvis Gaudí Mollet a la Leb Plata no serà gens fàcil i l'objectiu de la salvació serà la tasca principal. Una mostra de la complexitat de la categoria de bronze estatal va ser el debut a la pista del Sant Antoni d'Eivissa, amb una derrota contudent per 93 a 60. L'equip molletà va pagar un mal inici de partit, que va provocar anar a remolc fins a la botzina final, sense cap opció de victòria o capgirar l'electrònic. El millor jugador molletpa va ser José Coego, que va destacar pel seu tir exterior i una notació total de 17 punts. El Mollet vol millorar la imatge mostrada a la primera jornada i ho vol fer davant la seva afició. Després d'una pretemporada sense cap partit a casa, l'equip voldrà estrenar el renovat pavelló amb un triomf contra l'Albacete Basket, que ve de perdre a la seva pista contra el Menorca, 67 a 70.

Edicions locals