Rumb a la Panda Raid 'pels valents' contra el càncer infantil

Dos policies locals de Granollers disputaran un raid amateur en benefici del Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu

Societat

Joan Pastor i Adolfo Azuar, quan van presentar el vehicle a la Porxada el març de 2020
Joan Pastor i Adolfo Azuar, quan van presentar el vehicle a la Porxada el març de 2020

Els policies de barri de Granollers Joan Pastor i Adolfo Azuar sortiran dilluns cap a França per desplaçar-se després al Marroc i participar allà a la Panda Raid, un ral·li de 3.000 km pel desert del Marroc sense el suport de cap mena de tecnologia i a bord d'un Seat Panda o Marbella. En el seu cas hi aniran amb un vehicle de l'any 95, preparat per dos alumnes del cicle formatiu de grau mitjà d’electromecànica de vehicles l'EMT. Es tracta de Jordi Noguer i Roger Casals, que van assumir la reparació del cotxe com a crèdit de síntesi del curs.

Els dos policies han aprofitat la seva participació en el raid per impulsar la campanya d'escuts solidaris Pels valents i recollir diners que destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu en benefici del nou Pediatric Cancer Center per la lluita contra el càncer infantil. De fet, el raid estava previst pel març de 2020, pocs dies després de l'esclat de la pandèmia, i ja aleshores havien recollit més de 5.000 euros. Aleshores es va suspendre la prova, que finalment es disputarà aquest octubre. Els dos pilots han comptat amb el suport d'una trentena de patrocinadors locals.

Aquest dissabte, la iniciativa solidària a la Panda Raid pels Valents organitza un concert solidari a El Kaliu, a Lliçà de Vall, on actuarà el grup Whisky Preachers (21 h). L'entrada té un cost de 3 euros, i els diners s'afegiran a l'aportació que faran al Pediatric Cancer Center de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Edicions locals