El Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles, bufa 15 espelmes

Diferents entitats locals participaran en els actes de celebració de l'aniversari

Cultura

El Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles
El Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles | Arxiu

Canovelles

El Teatre Auditori de Can Palots, a Canovelles, celebra els seus primers 15 anys de vida. Per festejar-ho, s’ha dissenyat una programació especial per aquest cap de setmana que transcorrerà en dos àmbits: la plaça de Margarida Xirgu i la Sala Arimany.

Els actes arrencaran divendres a la tarda (18 h) amb un taller de balls tradicionals a càrrec de l’Associació Passaltpas i la inauguració de l’exposició de l’Associació Fotogràfica de Canovelles (AFOCA), una mostra que enguany gira entorn de l’arquitectura. També es farà una mostra de cultura popular en què participaran els Gegants de Canovelles, la Colla de Bastoneres i la Colla de Gitanes i, quan sigui fosc, la Colla de Diables de Canovelles il·luminarà el cel amb un castell de focs.

La jornada culminarà amb l’actuació de la Brass the Gitano Band, formació musical de carrer i que combina el so de les festes populars amb ritmes provinents d’altres cultures. 

L’endemà dissabte el Teatre Auditori Can Palots acollirà l’espectacle Ex Cupidos, d’Hotel Cochambre, una proposta d’humor, boig, irònic, divertit i musical, que pretén invocar Cupido perquè faci acte de presència.

L’aniversari arriba en un moment dolç per aquest equipament cultural que agermana la cultura i l’art i que enguany ha renovat seva la imatge.

Edicions locals