Dispositiu policial en dos bars de Granollers contra el tràfic de drogues

L'operatiu conjunt entre Mossos, Policia Nacional i Policia Local, va acabar amb quatre detinguts en aplicació de la llei d'estrangeria

Societat

Un moment del dispositiu desplegat al voltant del carrer Vinyamata
Un moment del dispositiu desplegat al voltant del carrer Vinyamata

Agents de la Policia Local de Granollers –amb la seva unitat canina–, de la Policia Nacional i dels Mossos d’Esquadra –amb agents de proximitat de la comissaria de Granollers i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO)–, van dur a terme divendres al vespre un operatiu conjunt en dos bars de la ciutat on hi havia indicis que hi havia consum i petit tràfic de drogues. Un dels establiments era al carrer Vinyamata, a prop de la via del tren, i l’altre al carrer Colom, al barri de Sant Miquel.

El dispositiu va acabar 4 persones detingudes en aplicació de la llei d’estrangeria, ja que es trobaven en situació irregular a l’Estat. També es van denunciar dues persones per tinença d’estupefaents i es va aixecar una acta administrativa a cada un dels bars inspeccionats per incompliments greus de normatives, com per exemple en l’estat de la instal·lació elèctrica del local o en la neteja. En total, la policia va identificar 17 persones entre els dos establiments.

L’actuació policial s’afegeix a la que hi va haver dijous en dos tallers de reparació de vehicles a Canovelles, on es van detectar infraccions greus en estrangeria i salut i seguretat laboral –amb cinc persones detingudes–, i la que hi va haver el cap de setmana passat a la zona d'oci del Ramassar, també per controlar punts calents en el consum i el tràfic de drogues.

Edicions locals