Els vehicles més sostenibles per a flotes se citen al Circuit

Les instal·lacions vallesanes tornen a apostar per la mobilitat sostenible amb la sisena edició de l’Ecofleet Meeting Point

Economia, Esports

Els vehicles més sostenibles per a flotes se citen al Circuit
Els vehicles més sostenibles per a flotes se citen al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha reunit avui a les seves instal·lacions els vehicles més compromesos amb el medi ambient per a flotes, en el marc de la sisena edició de l’Ecofleet Meeting Point, un esdeveniment organitzat per l'Associació Espanyola de Gestors de Flotes d'Automòbils (AEFGA). L’Ecofleet Meeting Point pretén ser un punt de trobada per a professionals del sector de les flotes d'automòbils l'objectiu de la qual és promoure la mobilitat sostenible i competitiva, menys contaminant i adaptada a les necessitats de les ciutats.

Amb aquesta jornada s'han congregat avui a les instal·lacions esportives les principals marques de vehicles, que han exposat les novetats més enfocades a les flotes d'empreses i parcs mòbils d'organismes públics. Es tracta d'una vintena de marques i més de 30 vehicles diferents, tots ells 100% elèctrics, híbrids endollables o propulsats amb gas, per tant, de baix impacte ambiental. 

A més de la presentació i prova de vehicles, la jornada també ha comptat amb xerrades i ponències d'experts en mobilitat corporativa sostenible, abordant temes com la instal·lació de solucions de recàrrega per a vehicles elèctrics a les empreses, les ajudes públiques a l'adquisició de flotes endollables o l'elaboració de plans de transport a la feina.

Entre els projectes i casos presents es trobaven empreses i institucions com Iberdrola (Pere Rodon), Circontrol (Alejandro Valdovinos), Institut Català d'Energia-ICAEN (Lluís Morer i Forns), Planet-A (Fran Pontón) o Àrea Metropolitana de Barcelona-AMB (Mariona Conill). L'esdeveniment s'ha donat per finalitzat aquest migdia amb una altra edició de gran èxit.

El Circuit, compromès amb el medi ambient
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat triat any rere any per l’AEFGA com a escenari d'acolliment de l’Ecofleet Meeting Point, ja que és un agent implicat en la millora contínua del seu comportament mediambiental, que ha demostrat un compromís a llarg termini amb operacions mediambientals sostenibles, en el marc de la seva gestió CirCuitCat 3C “consciència, compromís i coherència” certificada en l'ISO 14001 des de l'any 2008 –entre molts altres reconeixements– sent pionera en el seu sector.

Edicions locals