Gilbert Thomas Jr es desvincula del Recanvis Gaudí de mutu acord amb el club

El jugador nord-americà ha disputat els dos primers partits de la Leb Plata amb un fluix bagatge

Esports

Gilbert Thomas Jr es desvincula del Recanvis Gaudí de mutu acord amb el club
Gilbert Thomas Jr es desvincula del Recanvis Gaudí de mutu acord amb el club | CB Mollet

El nord-americà Gilbert Thomas Jr. va marxar dimecres direcció cap als Estats Units d'Amèrica. Després de disputar les dues primeres jornades de la Leb Plata, el jugador i l'entrenador Josep Maria Marsà van decidir que s'havia de rescindir el contracte entre totes dues parts. El jugador no està conforme amb el rol que tenia dins l'equip i el club esperava més dins la pista. "Ha estat un acord entre les dues parts, ell volia més minuts i ara per ara tenia els minuts que mereixia", apunta el tècnic Josep Maria Marsà, que ha agraït la voluntat del jugador. 

Gilbert Thomas Jr. va ser fitxat fa tan sols unes setmanes i havia de ser un dels jugadors importants pero va jugar a les dues primeres jornades de la Leb Plata amb un bagatge baix amb un primer partit a Eivissa amb quatre punts i tres rebots i el de dissabte passat contra l'Albacete, també amb quatre punts i tres rebots. En tots dos partits av disputar 12 minuts. El club ara per ara no es tanca a fer una nova incorporació, però no seria imminent i dependria de les oportunitats del mercat. 

Toca guanyar contra l'Alginet
El Recanvis Gaudí Mollet va perdre contra l'Albacete en el debut del Plana Lledó a la Leb Plata (87-90), però va mostrar una bona imatge contra un dels equips aspirants a l'ascens. L'equip molletà va caure després d'una pròrroga amb el dominicà Yeikson Montero, com a líder, amb 17 punts, set rebots i tres assistències. "Si juguem com a contra l'Albacete, hauríem de guanyar molts partits. Va ser un bon espectacle, llàstima la derrota", diu Marsà, que confia sumar el primer triomf a la pista de l'Alginet, que suma un triomf i una derrota.

  

 

Edicions locals