Mònica Oliveres renuncia al càrrec de regidora

La fins ara responsable d'Urbanisme i Habitatge deixarà l'acta el proper ple de dimarts

Política

Mònica Oliveres i Guixer
Mònica Oliveres i Guixer | Ajuntament de Granollers

Mònica Oliveres i Guixer renunciarà al ple de dimarts a l'acta de regidora de l'Ajuntament de Granollers. La fins ara responsable d'Urbanisme i Habitatge fa 6 anys que ocupa aquesta cartera en el govern de Mayoral. Oliveres es va presentar per primer cop a les llistes del PSC el 2015 com a independent, i hi va repetir el 2019.

Arquitecta per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona i màster en Estudis Territorials i Urbanístics per l'Escola d'Administració Pública, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Pompeu Fabra, Oliveres ha liderat la cartera d'Urbanisme i la política d'habitatges del consistori durant 6 anys. En el primer mandat, Mayoral li confiava també la tercera tinença d'Alcaldia.

Tècnica Superior a l'Administració Local des del 2006, després de desenvolupar com a professional lliberal diferents projectes i encàrrecs d'arquitectura i d'urbanisme, i de col·laborar amb el Centre de Documentació i Debat del CCCB de Barcelona en el desenvolupament de l'Arxiu Europeu de l'Espai Públic Urbà.

Edicions locals