El KH-7 trenca la ratxa negativa de resultats a Lanzarote (22-25)

Les granollerines havien encadenat dues derrotes seguides i ara sumen ja tres victòries a la Lliga Guerreres

Esports

El KH-7 trenca la ratxa negativa de resultats a Lanzarote (22-25)
El KH-7 trenca la ratxa negativa de resultats a Lanzarote (22-25) | BM Granollers

Victòria del KH-7 Granollers contra el Zonzamas ZICAR Lanzarote, per 22 a 25, que trenca una ratxa negativa de resultats de les de Salva Puig. Les granollerines s'imposen després d'un partit ajustat, que ha acabat amb un nou triomf de les vallesanes. Després de sis jornades, l'equip suma tres victòries, dues derrotes i un empat. 

Protagonisme d'inici per a les defensores i les porteres, ja que el marcador era inèdit fins al minut 5, moment què Armina Isic s'elevava des dels 8 metres per trobar la xarxa vallesana. El KH-7 Granollers responia mitjançant  Carmen Prelchi, i tot seguit Giulia Guarieiro capgirava l'electrònic. L'equip dirigit per Salva Puig va aconseguir el control del partit, el que es traduïa en una diferència de 4 gols (1-5) culminada de vaselina per Ona Vegué. Poc abans del descans, el Granollers arribava amb un avantatg de tres gols, però la reacció local feia marxar al vestidor amb un ajustat 11 a 12. 

La tornada a pista en el segon acte ens oferia a un KH-7 Granollers dominant en els primers minuts, però ràpidament el conjunt insular tornava a anivellar el marcador. Fins i tot s'avançaria al minut 41 (16-15) amb gol d'Ariadna Molina. Puig detenia el cronòmetre, però no obtenia l'efecte que sí que va tenir a la primera part. L'equip vallesà patia per contenir l'ofensiva local, que conduïa el partit cap a una recta final trepidant.

L'equilibri exigia el màxim a les jugadores des del punt de vista psicològic, i aquí Zonzamas ZICAR Lanzarote va tenir dues pèrdues de pilota consecutives que el KH-7 penalitzava (19-21). Tònica que tindria la seva rèplica en els minuts finals, liquidant a la contra Martina Capdevila el xoc a tres minuts de la fi.

El resultat catapulta a les vallesanes cap a la zona mitjana alta de la taula classificatòria amb set punts, a diferència del conjunt insular que seguirà una setmana més en el fanalet vermell de la categoria, encara sense punts en el seu caseller.

FITXA TÈCNICA

Zonzamas ZICAR Lanzarote (11 + 11): Ana Martín i María Asunción Sánchez a porteria; Maria de Lleó (1), Carmen Santana, Maria de l'Carmen Sánchez, Jailene Maldonado, Brenda Roger (5), Ingrid Roger (1), Chaxiraxi Hernández, Gleinys Reis (3), Ariadna Molina (4), Sheila Hiraldo (1) , Isaura Menin (5), Yraya Machín (1), Armina Isic (1), Felicitat Bermudo

KH-7 BM Granollers (12 + 13): Nicole Morales i Marta Mera a porteria; Imane Ben Chayhab (1), Elene Vázquez, Lora Sarandeva, Maria Monllor, Giulia Guarieiro (9), Ona Vegué (9), Carmen Prelchi (1), Carolline Dias, Ana González (3), Jana Castanyera, Yumi Tamada, Janna Sobrepera, Martina Capdevila (2)

Marcador cada cinc minuts | 1: 0, 1: 4, 3: 6, 5: 7, 08:10 i 11:12; 00:14, 15:15, 17:17, 19:20, 21:22 i 22:25.

Edicions locals