Torna el passatge del terror de la companyia Milnotes, ara a Corró d'Amunt

Hi haurà un doble passi cada 10 minuts en grups de 8 persones, de les 18.30 h a les 00.30 h, els dies 29, 30 i 31 d'octubre i 1, 6 i 7 de novembre

Cultura

Torna el passatge del terror de la companyia Milnotes, ara a Corró d'Amunt
Torna el passatge del terror de la companyia Milnotes, ara a Corró d'Amunt

La companyia Milnotes torna a posar a provar els nervis dels espectadors amb una nova edició, la número 13, del seu passatge del terror, una proposta única a la comarca i convertida ja en tot un referent al voltant de Tots Sants. L'atracció duu per nom La venganza de Tía Toña i enguany s'instal·la a les Antigues Escoles de Corró d'Amunt. L'equip de futbol Unió Sport Corró d'Amunt ha estat el principal impulsor i organitzador de la producció, que també compta amb el suport de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

El muntatge és una atracció teatralitzada i interactiva, ideada per fer passar por tant al públic adult com al més juvenil. Un recorregut de 350 metres distribuït en tres grans espais: dos interiors, la casa de la mestra i l'edifici del teatre, i un exterior, el pati de més de 300 metres quadrats. Per donar-li vida ha calgut un equip tècnic de 12 persones. Com en anteriors edicions, la clau és la interacció dels actors disfressats amb el públic. En aquest cas, també passadissos i sales tenebroses que transformen la visita en una experiència en què la por es confon amb la diversió.

S'organitzarà un doble passi cada 10 minuts en grups de 8 persones, des de les 18.30 h i fins a les 00.30 h. Es preveu que cada dia hi assisteixin més de 400 persones. Com a celebració especial de la castanyada, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre hi haurà una animació especial amb intèrprets de carrer a l'accés del túnel. Les entrades es poden adquirir per internet a través del web de Milnotes Teatre –milnotes.com–, a partir de 13 euros.

Una revenja amb aires de Mèxic

Cada any l'atracció adopta un fil temàtic per bastir la història. Aquest any no és una excepció i, després d'una tasca de documentació, Dani Bernabé ha concebut un guió inspirat en dues llegendes mexicanes reals: la casa de la tía Toña i la isla de las muñecas. Així, La venganza de Tía Toña recrea la hisenda d'una família benestant mexicana, amb espais com una cantina mariachi de Veracruz. L'ambientació evoca la tradicional celebració del Día de los muertos, amb tots els seus elements característics. Dimonis, esperits del més enllà, sacerdots i també els espectadors seran partícips de la desgràcia i, sobretot, de la revenja de la tía Toña.

La companyia Milnotes reprèn aquesta iniciativa després de més d'una dècada organitzant passatges del terror, amb una ambició i un èxit creixents. I ho fa retornant a Corró d'Amunt, on va iniciar aquesta trajectòria entre 2010 i 2014. Posteriorment la localització va anar variant. Es va fer a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, i els anys 2018 i 2019 es va traslladar a La Finca de l'Ametlla del Vallès, amb una proposta que els va convertir en finalistes dels Premis Haunted House.

Edicions locals