Alèxia Putellas, ambaixadora del Barça Genuine

La molletana es vincula amb el nou equip de futbol format per 24 persones amb discapacitat intel·lectual

Esports

Alèxia Putellas, ambaixadora del Barça Genuine
Alèxia Putellas, ambaixadora del Barça Genuine | FC Barcelona

Alèxia Putellas és ambaixadora, juntament amb Gerard Piqué, de l'equip Fundació Barça Genuine, que està format per 20 nois i 4 noies, amb discapacitat intel·lectual. El FC Barcelona va presentar dilluns una nova secció del club amb els dos jugadors dels respectius primers equips de futbol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Aquest nou equip del Barça participarà a la Lliga Genuine, una competició organitzada per la Fundación LaLiga en la qual es valoren els gols i, també, d’una manera molt especial, l’esportivitat, el joc net, el treball en equip, el respecte, la superació, i no sols dels jugadors i jugadores, sinó també de l’staff tècnic i l’afició. La competició té com a objectiu avançar vers la integració i la inclusió de persones amb altres capacitats en el món de l’esport i està formada per equips representants de clubs membres de l’LFP.

“Quan em van proposar ser ambaixadora no vaig dubtar ni un moment a dir que sí perquè crec que és un projecte molt bo per tot el que representa: igualtat i drets de les persones. Sovint no som conscients que la nostra societat està formada per persones que totes som diferents, cadascú és un ésser individual i diferent dels altres. I hem de poder conviure amb total normalitat amb la diferència”, va explicar la molletana Alèxia Putellas. 

Edicions locals