Víctor Font no descarta presentar-se a les eleccions del FC Barcelona del 2026

L'empresari granollerí es mostra satisfet per la incorporació de Xavi Hernández a la banqueta del Barça

Esports

L'excandidat a la presidència del FC Barcelona, Victor Font, ha trencat el seu silenci un dia després de l'acte de presentació de Xavi Hernández, com a nou entrenador del Barça. El projecte que havia ideat l'empresari granollerí es veu reflectit aquests dies a la banqueta del Barça de Joan Laporta. "Xavi era el pal de paller que teníem, però hi havia moltes altres peces", ha admès Font en una entrevista avui dimarts a RAC1, que també ha reconegut amb preocupació que "és una llàstima haver perdut aquests últims mesos, però ens hem de felicitar per l’arribada de Xavi". 

Font no creu que Laporta li hagi copiat el seu projecte, tot i que ha reconegut haver plantejat "a Laporta liderar el projecte que teníem amb ell de president. No va prosperar". De totes maneres, el granollerí ha explicat que les dues visions de portar un club eren molt diferents. A més, ha dit que amb ell al capdavant del club s'hagués pogut renovar a Messi, possiblement amb un contracte vitalici, i que ara "tots hauríem d’estar pensant com ho fem perquè Messi torni el 2023”.

De tot plegat, Víctor Font no descarta presentar-se a les següents eleccions del FC Barcelona del 2026. “Estem a cinc anys d’unes eleccions i és una decisió que, si arriba, s’haurà de prendre més endavant”, ha exclamat. 

Edicions locals