Vuit actuacions musicals al tercer Binary Emotions Fest

Hi seran Zesc, Romantica II, LaMistral, Uri Beer, Acústics amb ànima, AlCarrer!, La Cuarta Pared i Victori Andreu

Cultura

Francesc Gil, Judit M. Gené i Quentin Lionmane, els tres membres de Zesc
Francesc Gil, Judit M. Gené i Quentin Lionmane, els tres membres de Zesc | Marina Cueto

Binary Emotions Knights ja ha anunciat el cartell de la tercera edició del Binary Emotions Fest, un festival de música que enguany comptarà amb vuit propostes diferents. L'esdeveniment serà el dissabte 20 de novembre de 12 h a 14.30 h i de 17 h a 21 h a la Sala Basart de la Cooperativa.

Aquesta edició comptarà amb els grups locals La Cuarta Pared, que presentarà el seu projecte per primer cop en directe; Uri Beer i el seu folk intimista; i els transgressors i sempre eclèctics AlCarrer.

Els joveníssims Romantica II i Zesc, de qui els organitzadors assenyalen que són "una de les propostes més potents del moment", també hi actuaran. A més, completaran el cartell "tres grans promeses del moment", com són els molletans LaMistral, els Barcelonins Victori Andreu i la cantautora Marta Shanti amb el projecte Acústics amb Ànima.

Paral·lelament, també s'hi podrà visitar l'exposició Orquestres i llibertat, a càrrec d'Enric Miró, i es programarà la presentació del llibre Lo Carrasclet, de Jaume Borràs.

Les entrades tenen un preu d'entre 3 i 5 euros i es poden adquirir en línia –bef2021.eventbrite.es–. Cal destacar, a més, que el cartell és obra de l’artista francesa Manon Raupp.

Amb tot, l'entitat paretana, que enguany celebra el seu setè aniversari, explica que pretenen "dinamitzar l’escena independent de Catalunya amb propostes emergents, atrevides i creatives", com aquest tercer Binary Emotions Fest.

Edicions locals