El KH-7 s'imposa al derbi català contra el Sant Quize (33-17)

Lea Kofler va disputar uns minuts de la segona part després de superar una greu lesió

Esports

El KH-7 s'imposa al derbi català contra el Sant Quize (33-17)
El KH-7 s'imposa al derbi català contra el Sant Quize (33-17) | Ajuntament de Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

El KH-7 Granollers s'ha retrobat amb la victòria després de dues jornades i ho ha fet en el derbi català de la Divisió d'Honor femenina contra el Sant Quirze, per 33 a 17. Les granollerines han estat millors i han fet valdre la seva condició de favorites contra un Sant Quirze, que assumeix la seva primera temporada en la màxima categoria amb l'objectiu de la permanència. 

L'equip local ha portat la iniciativa de l'electrònic de principi a fi, tot i que les del Vallès Occidental s'han mostrat dins del derbi fins al descans, 16 a 11, i gràcies, en part, a la bona intervenció sota els pals de la portera Sousa. De totes maneres, el KH-7 es veia millor dins la pista amb Lora Sarandeva molt endollada, amb sis gols durant la primera mitja hora de partit -va marcar un total de vuit-. A la represa, el KH-7 ha fet un parcial demolidor de 7 a 0 que ha trencat el derbi i ha decantat la balança clarament, amb el 23 a 11.

El partit estava ja vist per sentència i Salva Puig ha donat entrada a pista, quan s'havia disputat l'equador de la segona part, a l'austríaca Lea Fofler, que tornava a disputar minuts d'un partit des que es va lesionar de gravetat al febrer. La jugadora va rebre el caliu del miler d'aficionats, que no es van voler perdre un duel històric català en la màxima categoria estatal.  

El KH-7 puja al setè lloc de la Lliga Guerreres Iberdrola, amb nou punts, empatat amb el vuitè, l'Elx. El pròxim partit serà contra el complicat Costa del Sol de Málaga. 

Edicions locals