S'obre un complex esportiu de pàdel amb deu pistes i un gimnàs a Martorelles

Oxygen Sports Club està ubicat a l'antiga fàbrica de Carandini, amb uns 6.700 metres quadrats, i està gestionat per l'empresa Sports and Health Oxygen

Esports

S'obre un complex esportiu de pàdel amb deu pistes i un gimnàs a Martorelles
S'obre un complex esportiu de pàdel amb deu pistes i un gimnàs a Martorelles

Martorelles

Al polígon industrial de Martorelles ha aterrat un gran complex esportiu de pàdel, amb un total de deu pistes indoor i un gimnàs. Oxygen Sports Club és el nou centre esportiu que s'ha ubicat en l'antiga nau de Carandini, que compta amb una superfície total de 6.700 metres quadrats. El centre esportiu està gestionat per l'empresa Sports and Health Oxygen, que compta amb tres socis i que un d'ells és un veí de Martorelles, Novak Vukmirica. 

L'equipament esportiu, que és una inversió privada, neix com a gran entre de pàdel, però també compta amb un gimnàs, d'uns 900 metres quadrats, i es treballa per obrir, pròximament, dues noves zones amb una sala polivalent, d'uns 100 metres quadrats, per activitats dirigides i una segona de cros fit, d'uns 300 metres quadrats. A més, el club té servei de restauració, de cuina mediterrània i fusió amb menu entre setmana i carta el cap de setmana, i un total de 86 places d'aparcament. "Tenim l'objectiu de diversificar l'activitat del polígon industrial per aquest motiu ens anomenem oxigen. Volem ser un pulmó entremig del fum de les naus i crear una àmplia oferta esportiva a Martorelles i al Baix Vallès", explica el gerent d'Oxygen Sports Club, Carles Sig, que també és el president del CF Martorelles. "El projecte està molt pensat des de fa temps i ja des de l'agost hem treballat per obrir aquest nou espai, que pensem que podem ser una referència", diu Sig. 

El nou centre esportiu va obrir portes divendres i des d'aleshores ja suma una quarantena de nous socis. "La resposta ha estat molt bona. Divendres vam fer la inauguració amb prop d'un miler d'assistents i cal dir que portem un cap de setmana ple d'activitat a les pistes de pàdel, totes plenes", explica Sig, que destaca la qualitat de les deu pistes del centre: "Totes elles són d'una estructura panoràmica, és a dir, que no hi ha cap perfil de ferro, i es veu com a les pistes del World Padel Tour". De fet, dues d'elles tenen la gespa artificial texturitzada, que és la mateixa que fan servir al World Padel Tour. 

El club  està en una primera fase d'obertura, però el pròxim cap de setmana ja prepara un primer torneig de pàdel, d'entre les categories masculina, femenina i mixta. El club té diferents modalitats d'abonaments per fer ús de les pistes de pàdel. 

L'horari d'obertura del centre, de dilluns a divendres, és de sis del matí a dotze de la nit; i es cap de setmana, de set del matí a dotze de la nit. Ara per ara, el centre esportiu suma una vintena de treballadors, però l'organització preveu ampliar la plantilla en els pròxims mesos. 

 

 

Edicions locals