La gimnàstica del CNG torna a la Segona Divisió espanyola

La capitana Berta Pujadas rep una beca per estudiar als Estats Units d'Amèrica

Esports

La gimnàstica del CNG torna a la Segona Divisió espanyola
La gimnàstica del CNG torna a la Segona Divisió espanyola | CNG

La gimnàstica del CN Granollers ha baixat a la Segona Divisió espanyola un any després de l'ascens a la màxima categoria estatal. L'equip femení va disputar fins diumenge la tercera, i última jornada, de la Primera Divisió Iberdrola, que va tenir lloc a Valladolid.

En aquesta jornada, el CNG, amb millor actuació en barra d’equilibris, va patir la baixa per lesió de la capitana Berta Pujadas, que només va poder puntuar en salt i paral·leles. La pròxima temporada, la secció granollerina lluitarà per recuperar la seva plaça a la màxima categoria espanyola. 

Berta Pujadas, becada per als Redbird Gimnastycs

La gimnasta del Club Natació Granollers, Berta Pujadas, ha aconseguit una beca esportiva per a la Illinois State University, la  universitat americana on a banda d’estudiar la carrera de biologia molecular, formarà part de l’equip universitari de gimnàstica artística Redbird.

Tant pels seus mèrits esportius com per als acadèmics, Pujadas, que seguirà vinculada al CNG, inicia una nova etapa que desitjava emprendre. Des del CNG, el president del Club, Eduard Escandell, se sent orgullós de què esportistes com la Berta, capitana de l’equip absolut del Club i becada al CAR, no abandonin la seva carrera esportiva i la puguin compaginar amb la seva vida acadèmica. “L’enhorabona a l’esportista, a la família i a tots els tècnics i treballadors del Club que ho han fet possible, perquè sense la suma de tots seria molt difícil assolir aquestes fites”, valora Escandell, qui no pot oblidar d’agrair “totes i tots els socis del club per la contribució que, com a associats de l’entitat, fan a l’esport federat del CNG”.

Edicions locals