Coty amplia línies de producció per reforçar l'envasat de fragàncies

La firma, que el 2018 ja va invertir 17,4 milions per ampliar la capacitat de la planta granollerina, externalitzarà la producció de gels

Economia

La planta granollerina de Coty, al polígon Congost, té més de 800 treballadors I Arxiu
La planta granollerina de Coty, al polígon Congost, té més de 800 treballadors I Arxiu

La fàbrica de Coty a Granollers se centrarà encara més en la producció de fragàncies en el futur. Per fer-ho, la firma augmentarà el nombre de línies d'envasat de fragàncies, mentre que alhora externalitzarà la producció de gels de dutxa i bany per donar cabuda a aquest increment de les fragàncies. Així, a partir del març de l'any que ve la planta granollerina es complementarà amb quatre línies de producció més, fins arribar a un total de 24.

L'ampliació es finançarà amb inversions addicionals del grup a la planta del polígon Congost. "Estem orgullosos que els nostres equips de Granollers augmentin la seva capacitat en la producció de fragàncies, ja que Coty és una de les empreses de bellesa més grans del món i líder mundial en fragàncies", afirmen fonts de la companyia.

Amb aquesta ampliació, Coty es consolidarà com un dels principals centres de producció de la firma a Europa i es reforçarà com un gegant de la perfumeria i la cosmètica a escala mundial. De fet, la companyia nord-americana és el tercer grup de cosmètica més gran del món només per darrere de L'Oréal i Estée Lauder.

El 2018 el grup ja va invertir a Granollers 17,4 milions d'euros en un nou edifici de 4.500 metres quadrats –fins a ocupar unes instal·lacions totals de 45.000 metres per ampliar la producció de marques de luxe. Així, es continuaran envasant esmalts d'ungles com Rimmel i Max Factor. A més, la gamma de fragàncies produïdes a Granollers són marques icòniques i conegudes mundialment, com Gucci, Chloé, Hugo Boss, Calvin Klein, Adidas i Bruno Banani.

150 milions d'unitats

Actualment, la planta granollerina de Coty fabrica al voltant de 150 milions d'unitats. Els articles que surten del polígon Congost es comercialitzen als 150 països del món on Coty té presència. El centre concentra una part important de la plantilla del grup al mercat espanyol, amb més de 800 treballadors a la planta de Granollers.

Edicions locals