Lea Kofler torna a jugar un partit 8 mesos després

L'austríaca és el millor 'fitxatge' de la tardor per a l'equip del KH-7 Granollers

Esports

Lea Kofler torna a jugar un partit 8 mesos després
Lea Kofler torna a jugar un partit 8 mesos després | BM Granollers

José Luis Rodríguez Beltrán

Lea Kofler es va endur l'aplaudiment més sincer del Palau d'Esports del derbi català entre el KH-7 i el Sant Quirze. La jugadora internacional austríaca, de 21 anys, reapareixia en un partit oficial amb el conjunt granollerí després de superar una greu lesió al genoll dret, que la va deixar vuit mesos apartada de l'handbol.

Kofler va entrar a pista quan faltava prop d'un quart d'hora pel final del derbi i amb un resultat força clar, 26 a 14. "Després de 8 mesos lesionada estic molt contenta. Al principi hi havia molts nervis, però no em feia mal res. Llavors, això m'ha fet oblidar la lesió i he jugat com si fos abans d'haver-la patit", explicava Kofler en acabar el partit. La jugadora també va comentar que havia estat molt dura la recuperació: "amb 7 mesos veia que encara no podia saltar i creia que no arribaria aquest moment, però arriba i avui estic molt feliç".

La jugadora internacional ha descartat qualsevol trucada de la seva selecció per disputar el Mundial d'Handbol Femení. "No ho podria fer, és massa just anar-hi. M'he de centrar en la recuperació i estar bé al club", admetia la lateral dret. El tècnic del KH-7 Salva Puig es mostrava molt content per recuperar una jugadora important. "És una jugadora molt completa perquè pot atacar i defensar, juga a la dreta o al centre. Ens donarà una polivalència necessària i té un contra un. Li falta encara una mica de finor, però ens aportarà molt", deia Puig.

Edicions locals