El CE Sabadell acomiada Antonio Hidalgo

El tècnic vallesà va arribar al club sabadellenc el 2019 i fa dos anys va celebrar l'ascens a la Segona Divisió

Esports

El CE Sabadell acomiada Antonio Hidalgo
El CE Sabadell acomiada Antonio Hidalgo

El vallesà Antonio Hidalgo ha estat destituït com a entrenador del CE Sabadell, de la Primera RFEF. El club arlequinat va prendre aquesta decisió després de la derrota de l'equip sabadellenc contra el Madrid B, per 3 a 0. "El Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell FC ha pres aquesta decisió després dels mals resultats que acumula l’equip en aquest inici de la Lliga", ha comunicat el club. 

El Sabadell d'Hidalgo ocupa el quart lloc per la cua amb onze punts i té un balanç de 2 victòries, 5 empats i 6 derrotes. Fa tres setmanes, el club ja va estar a punt de fer-li fora, però aleshores el va mantenir al càrrec amb un últim vot de confiança. 

L'entrenador granollerí, veí de Canovelles, va arribar al CE Sabadell l’abril del 2019 i va aconseguir salvar l'equip del descens a la Tercera Divisió. Una temporada després, celebraria l'ascens a la Segona Divisió espanyola, però el curs passat va descendir a la Primera RFEF, nova categoria estatal. Aquesta temporada, després de 13 partits ha estat destituït del càrrec. 

Edicions locals