Agbar neteja el dipòsit de Lliçà d'Amunt per millorar la xarxa d'aigua

Les actuacions es duen a terme entre aquest dimarts i dijous, i comportaran interrupcions en el subministrament o disminució de la pressió

Societat

Agbar neteja el dipòsit de Lliçà d'Amunt per millorar la xarxa d'aigua
Agbar neteja el dipòsit de Lliçà d'Amunt per millorar la xarxa d'aigua

Agbar, companyia gestora del servei municipal d'aigua de Lliçà d’Amunt, comunica que, aquesta setmana, s’executarà la neteja del dipòsit 5000 i farà altres tasques de manteniment i millora de la xarxa d’aigua del municipi.

Aquestes actuacions es duran a terme des d'aquest dimarts, a les 21 h, fins al dijous, 25 de novembre, a les 12 h, i comportaran interrupcions en el subministrament o disminucions de pressió. Els barris que es veuran afectats per aquestes millores en la xarxa d’abastament són: Palaudalba, Can Lledó, Can Salgot i Can Roure.

Agbar instal·larà dos punts de subministrament d’aigua per abastir la població mentre durin aquestes actuacions. Els dos punts estaran situats a l’aparcament del c/ Mercè Rodoreda i a l’aparcament del Centre Cívic Palaudàries (c/ Segre). Aquests dos punts d’autoservei estaran disponibles des de dimarts, 23 de novembre, a les 17 h.

La companyia treballarà per minimitzar les zones afectades, però és possible que algunes no tinguin pressió fins que s’hagi recuperat el dipòsit, i això no succeirà probablement fins al dijous, 25 de novembre, al matí.

Edicions locals