Oumar Bah: 'Castelldefels marcarà un abans i un després en l'equip'

El central va fitxar fa poques setmanes per l'EC Granollers i ja és un referent a la defensa

Esports

| ECG

José Luis Rodríguez Beltrán

Fa prop d'un mes que Oumar Bah va acceptar la proposta de José Solivelles per vestir la samarreta de l'ECG i ja és tot un heroi. El defensa central, de 26 anys i veí de Mataró, va signar un triplet de gols en la victòria granollerina contra el Castelldefels, per 4 a 3. El granollerí va marcar l'1 a 1 al minut 13; el 2 a 3, al minut 60, i el 4 a 3, al minut 69. "Tots tres de jugada de córner, tinc clar que això no ho tornaré a repetir. Ara em faran un millor marcatge als córners", reia el central.

El Granollers va salvar una situació complicada perquè va passar de perdre 1 a 3 a l'inici de la segona part, a guanyar per 4 a 3. "Era un partit clau, Castelldefels. Vam estar tota la setmana dient que s'havia de guanyar i al descans només pensàvem en la victòria", explica el defensa, que confia que el triomf de diumenge "sigui un abans i un després en l'equip". Oumar Bah va jugar les dues últimes temporades al Sant Andreu i a l'estiu va intentar una aventura en un equip de la Primera Divisió d'Israel, que no va sortir bé. "Em va trucar Solivelles i no m'ho vaig pensar gaire", diu el defensa, que assenyala el bon ambient que es respira al vestidor: "això és molt important".

L'ECG es manté a l'antepenúltim lloc amb 11 punts, que són els mateixos que el quart classificat per la cua, que és precisament el Castelldefels. Aquesta victòria permet als vallesans no enfonsar-se al pou de la categoria i mantenir el fil a la part baixa per la permanència. El pròxim duel de l'EC serà al camp del Vilafranca, que ocupa el tercer lloc amb 20 punts. 

Edicions locals