Nou dispositiu policial en bars contra l'incivisme i el tràfic de drogues

Dijous es va intervenir en dos bars de Granollers i Canovelles i es van detenir dues persones en aplicació de la Llei d'estrangeria

Societat

Un moment del dispositiu desplegat al voltant del carrer Indústria
Un moment del dispositiu desplegat al voltant del carrer Indústria

Agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i de les policies locals de Granollers i Canovelles, van participar dijous en un dispositiu conjunt en dos establiments motivat per diverses queixes veïnals arran d'actes incívics i consum i tràfic de drogues. En concret es van fer dues entrades administratives en dos bars, situats al carrer Indústria de Canovelles i l'avinguda Francesc Macià de Granollers.

L'operatiu, que va començar a les 17 h, va acabar amb dues persones detingudes en aplicació de la Llei d'estrangeria i una persona denunciada penalment per un delicte lleu de furt. A més, també es van aixecar tres actes administratives per incompliment de normativa en els locals.

En total van participar-hi 24 efectius de Mossos d'Esquadra, Policia Nacional, policies locals de Granollers i Canovelles, la unitat canina dels Mossos d'Esquadra i la unitat regional de policia administrativa dels Mossos d'Esquadra.

Els darrers mesos ja s'han produït diversos escorcolls d'aquestes característiques entre Granollers i Canovelles. Un va ser a mitjans d'octubre en dos tallers mecànics, que es va saldar amb cinc detinguts, i un altre a dos bars de Granollers, també amb quatre detinguts en aplicació de la llei d'estrangeria.

Edicions locals