La medallista olímpica Ona Carbonell és ponent d'un seminari de l'esport femení al Carles Vallbona

Un dels objectius és donar a conèixer dijous les conclusions del projecte Erasmus Plus

Esports

La medallista olímpica Ona Carbonell és ponent d'un seminari de l'esport femení al Carles Vallbona
La medallista olímpica Ona Carbonell és ponent d'un seminari de l'esport femení al Carles Vallbona | UCAM

L'AE Carles Vallbona de Granollers organitzarà dijous un Seminari Internacional d'Esport Femení amb l'objectiu de donar a conèixer les conclusions del projecte Erasmus Plus. L'activitat tindrà lloc dijous a l'Institut Carles Vallbona, a partir de les 17.15 h. 

D'entre els ponents, hi haurà Ona Carbonell, medallista Olímpica de natació sincronitzada; Aina Berbel, jugadora internacional del CV Sant Cugat i granollerina; Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Glòria Montoy, inspectora d'Educació; Anna Gonzàlez, mare d'una jugadora del club CV Granollers; Francesc Arolas, regidor d'Educació de Granollers; Jordi Sanuy, periodista de TV3; i Anna Caula, secretària General de l'Esport i l'AF. 

Un dels objectius d'aquest projecte ha estat detectat accions per evitar l'abandonament esportiu en l'etapa d'ESO i batxillerat entre les noies que feien esport, que "és una situació compartida entre molts clubs europeus femenins de tots els esports", informa l'AE Carles Vallbona en una nota. El seminari ha exhaurit les entrades, amb 180 assistents. 

 

Edicions locals