La campanya solidària de Gran Centre, per a la Fundació REIR

L'entitat, que treballa amb famílies i joves en risc d'exclusió, vol obrir un nou espai familiar

Economia

La presentació de la campanya, aquest dissabte
La presentació de la campanya, aquest dissabte

Gran Centre Granollers ha presentat aquest dissabte la campanya solidària de Nadal, que aquest any destinarà al voltant de 10.000 euros a la Fundació REIR –Recursos Educatius per la Infància en Risc–, una entitat sense ànim de lucre formada per professionals de l'educació social i el tercer sector que treballa per als col·lectius en risc d’exclusió social, principalment de la infància.

Concretament, REIR té previst impulsar un nou espai d'atenció familiar a la ciutat, que anomenen un nou "espai de somriures". "Amb aquesta col·laboració amb Gran Centre, l'Obra Social La Caixa i l'Ajuntament, fem que els veïns de Granollers ajudin altres veïns de Granollers per, entre tots, millorar la qualitat de vida de la ciutat", deia Dani Julià, director de la Fundació REIR.

L'acció solidària de Gran Centre compta amb el suport de l'Obra Social La Caixa, que fa una aportació al projecte arran de la col·laboració dels comerços associats, a través de les compres efectuades amb la targeta de l'associació, amb l'entitat bancària. Àlex Aurell, director de l’oficina Business de Granollers, es mostrava satisfet amb la tasca tant de Gran Centre com de REIR, i oferia el suport de l'Obra Social La Caixa per tirar els seus projectes endavant.

Activitats de Gran Centre

Per Nadal, cada ovella al seu corral. Aquest és el lema que, des de fa uns anys, utilitza Gran Centre per promocionar el comerç local i de proximitat durant la campanya de Nadal. Entre les activitats previstes destaquen un concurs d'Instagram –per aconseguir un dels premis que ofereix l'associació, cal seguir el compte @grancentregranollers i, entre el 6 de desembre i el 6 de gener, pujar una foto a la xarxa amb el hashtag #nadalgranollers–.

També hi haurà el Tió Solidari Gegant a la Porxada els dies 18 i 19 de desembre, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h. Per alimentar el tió es farà una recollida d'aliments solidària i també hi haurà una sorpresa literària. I el dijous 16 (Sala Tarafa, 20.30 h), una nova xerrada d'El Repte 3.0 a càrrec de Gerard Porredón, que parlarà sobre el perdó.

El dimarts 28 de desembre es farà un taller de llufes per als més petits –d'11 a 14 h i de 18 a 20 h– a la Porxada; i el dijous 30 –de 17 a 20 h– hi haurà un contacontes solidari i la presentació del conte La paella Voladora. El mateix dia, a les 19 h, i per a les famílies amb infants, hi haurà un assaig de les 12 campanades de Cap d'Any.

Sorteig d'una moto elèctrica

Tothom qui compri al comerç local podrà participar en el sorteig d'una moto elèctrica. Amb cada compra efectuada entre el 13 de desembre i el 5 de gener es podrà omplir una butlleta als comerços i serveis associats a Gran Centre i Comerç de Dalt.

D'altra banda, com cada any per aquestes dates, els comerços del centre de la ciutat obriran alguns dies festius. Seran els dies 8 i 19 de desembre i el 2 de gener.

Edicions locals